Even Brandsdal crop

Ringte rett til direktøren

En helt spesiell Børufsen-scoring og klubbens økonomistyring førte til at Tor Kristian Berge ringte og ba Even Øgrey Brandsdal om sponsoravtale.

Annonse:

Det er ikke ofte at sponsorene ringer direkte til deg for å tilby sitt samarbeid. Dette opplevde Even Øgrey Brandsdal, administrende direktør for Start, da Tor Kristian Berge ringte fra Personal Partner.

- Jeg er fornøyd med alle grepene som har blitt tatt, spesielt økonomisk. Måten Start framstår utad er noe vi kan identifisere oss med og som står respekt av, sier Berge.

Personal Partner er et bemanningsbyrå med hovedsete i Kristiansand, der Berge er markedsansvarlig og eier. Han forteller at å sponse Start er noe han har tenkt over før, men de nye positive endringene og en spesiell hendelse som vi kommer tilbake til, pushet ham til å ringe direktøren.

Akkurat det satte Even Øgrey Brandsdal stor pris på.

- Dette er en tillitserklæring til klubben. Vi som jobber her opplever at pennen er snudd og at det er dette vi har sittet og ventet på. Vi har stått litt med lua i hånden, og det at folk nå vil være med på vår reise er symbolsk. Nå er det full fart framover.

Patriotismen stikker dypt

Markedssjefen i Personal Partner, Tor Kristian Berge, forteller om en helt spesiell opplevelse helt på tampen av fjorårssesongen. Den var medvirkende årsak til at Start nylig kunne signere enda en ny samarbeidsavtale.

- Jeg satt hjemme i stuen min i Porsgrunn og så på Start spille den avgjørende kvalik-kampen mot Jerv på Sparebanken Sør Arena. Da kampen var på sitt heteste, kommer min datter og stiller seg rett foran skjermen i samme sekundet som Børufsen scorer. Jeg spratt hylende opp av sofaen og dyttet henne vekk, ler Berge og fortsetter:

- Da skjønte jeg at patriotismen var der, at det stakk dypere med Start enn som så. 

Direktøren humrer godt da han hører historien.

- Det er en fantastisk historie. Det er fort gjort å ta litt avstand når ting ikke går veien, man vil jo være med på et vinnerlag. Det er klart at når det ligger virkelig mye i potten, vekker det følelser - hva Start egentlig betyr for Sørlandet. 12000 mennesker på stadion, Fædrelandsvennen har vel aldri hatt flere lesere. Kanskje Start betyr mer for Sørlandet enn hva vi tør å innrømme, sier Øgrey Brandsdal.

>> Kjøp sesongkort her

>> Følg Start i sosiale medier!

Snapchat: ikstart
Twitter:  ikstart
Instagram: idrettsklubben_start
Facebook:   facebook.com/ikstart

Annonse fra Obos-ligaen: