Erik Ruthford Pedersen trening mars 2016

Overøst med gratulasjoner

At Erik Ruthford Pedersen ble utnevnt som æresmedlem i IK Start har blitt lagt merke til.

Annonse:

- Gratulasjonene har kommet fra fjern og nær. Det er nesten utrolig at så mange har plukket det opp så fort. Tirsdag fikk jeg blant annet en hilsen fra Frode Grodås som jeg satt veldig pris på. Jeg var den første keepertreneren han hadde hatt da han ble tatt ut på juniorlandslaget i 1982. Da var jeg keepertrener for juniorlandslaget der Frode Grodås og Einar Rossbach var keepere. Grodås hadde ikke hatt noen privat keepertrening og oppfølging før. Han har husket dette og derfor var denne hilsnen veldig hyggelig, forteller Ruthford Pedersen.

Det var altså på klubbens årsmøte, mandag 14.mars at Carl Viggo Axelsen og Erik Ruthford Pedersen ble utnevnt som æresmedlem. Utmerkelsen kom bare noen måneder etter keepertreneren ble tildelt klubbens Gullmerke.

- Jeg er veldig glad. Denne utmerkelsen henger så høyt. Det er jeg fullstendig klar over. Det var uventet fordi jeg nettopp fikk tildelt Gullmerket nå i høst. Det satt ting i sving og i perspektiv - og det var et flott øyeblikk, sier en veldig fornøyd Ruthford Pedersen.

Ruthford Pedersen har trent utallige keepere opp gjennom årene og høstet mange gratulasjoner for det velfortjente æresmedlemskapet. 

>> Kjøp sesongkort her!

Hva tenkte du da navnet ditt ble lest opp?

- Det gikk opp for meg ganske tidlig. Det er ikke så mange som har holdt på med den listen med forskjellige ting. Det var helt fantastisk, avslutter han og takker meget for alle gratulasjoner og hilsner.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: