jr5iorb1p6m21fok5ba12r4a9

Nummer 7 er tilbake

Fredrik Strømstad er klar for Start.

Annonse:

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne kle meg i gult også fremover og er supermotivert for å virkelig komme tilbake i slag, sier hjemvendte Fredrik Strømstad.

- fornøyd med å kunne kle meg i gult også fremover 

Det er ikke mange startere som får lov til å bruke trøye nummer 7. Men det gjør selvsagt store, lille Fredrik.

- Nummer 7 er i alle fall ledig har jeg jo fått med meg, sier Fredrik som har fulgt Start tett under hele Frankrike-oppholdet sitt.

- I de kampene jeg har sett i det siste så ser man igjen ting kamp etter kamp. Identiteten til Mjelde og kompani er lett å få øye på. Stemningen i klubben er også en helt annen enn for et år siden og mange spillere har tatt store steg, sier Strømstad.

- Er ringen slutten for deg nå som du vender tilbake til Start?

- Som guttunge hadde jeg en drøm om å spille for IK Start og i utlandet og så returnere til Start. Så sånn sett så er jo ringen sluttet nå, medgir Fredrik

 - Som guttunge hadde jeg en drøm om å spille for IK Start og i utlandet og så returnere til Start

Det er en ekte starter som nå vender hjem. Midtbaneartisten debuterte for Start allerede i 2001.

- Vi gleder oss stort over at Fredrik er tilbake. Han har underholdt oss mange ganger tidligere – og kommer til å gjøre det igjen. Vi er veldig rørt og glade for det utrolige engasjementet for å få Fredrik til Start. Det viser hans posisjon i de sørlandske fotballhjerter, sier daglig leder Magne Kristiansen..

I første omgang strekker avtalen seg ut året.

- Vi har ønsket Fredrik sterkt, men vår økonomi har gjort at vi har vært avhengige av ekstern hjelp. Heldigvis kom det på plass, sier Kristiansen.

Dette har selvsagt også Fredrik fått med seg.

- Det er en ukjent kar som har gått inn. Uansett vil jeg rette en stor takk til denne personen for at jeg får mulighet til å spille for Start igjen, sier Fredrik som også er svært glad for at spillere og trenere har ønsket ham med videre.

Fredrik Strømstad debuterte for Start i 2001. Han er spilleklar til søndagens kamp mot Ranheim.

- Jeg er klar både fysisk og mentalt, så sant treneren vil bruke meg. Nå dreier det seg bare om opprykk. Det er både min og klubbens ambisjon, avslutter Fredrik Strømstad.

Annonse fra Obos-ligaen: