t2g4b0x1zdmq1xhndptl2cbdr

Mr Start ble Æresmedlem

Kai Eriksen ble utnevnt til Æresmedlem, mens tre andre startere fikk IK Starts gullmerke på jubileumsfesten.

Annonse:

- Jeg kan ikke tenke meg en eneste dag uten Start, sa en rørt Kai Eriksen da han mottok diplom og tegning som et synlig bevis på at han er Æresmedlem i IK Start.

En stående forsamling på nesten 250 startere hyllet Mr. Start på jubileumsfesten i Caledonien Hall, lørdag kveld.

Før overleveringen hadde Borgar Haugland - ordfører i seniorrådet - gitt en utfyllende beskrivelse av det Kai Eriksen har gjort for sin kjære klubb. Dermed ble han det sjuende nålevende æresmedlem i IK Start. Fire av de andre æresmedlemmene var for øvrig til stede på festen.

Gullmerker

Erik Ruthford Pedersen fikk gullmerket for sin formidable innsats i klubben. Også han var svært rørt og stolt da han skuet utover en en applauderende forsamling.

- Når dere ser den flotte redningen som Håkon Opdal vartet opp med mot Lillestrøm, så skjønner dere sikkert hvorfor jeg fortsatt holder på med dette, sa keepertreneren.

Gullmerket ble også utdelt til Bjørn Bergstøl for hans mange verv og oppgaver i klubben.

- Jeg vil takke så mye - og samtidig si at det har vært mye jobbing, sa Bergstøl og smilte bredt.

Marianne Strømstad ble den andre kvinnen som har fått IK Starts gullmerke. Hun feiret sin 60-årsdag lørdag kveld - og var ikke til stede da utmerkelsene ble offentliggjort. Litt senere på kvelden hadde nyheten nådd henne og hun troppet opp og mottok fortjent hyllest.

På bildet over: Erik Ruthford Pedersen (Gullmerke), Kai Eriksen (Æresmedlem), Bjørn Bergstøl (Gullmerke), Borgar Haugland (ordfører i seniorrådet) og Per Svein Bostrøm (varaordfører i seniorrådet).

På bildet under: Jesper Mathisen, Kai Eriksen og Borgar Haugland (som holder frem karikaturtegningen av det nye æresmedlemmet.

Kai Eriksen ble utnevnt til Æresmedlem i Idrettsklubben Start.
Kai Eriksen ble utnevnt til Æresmedlem i Idrettsklubben Start.
Annonse fra Obos-ligaen: