ssjkxfd0jy7q1o6d3kswtnjnq

Møtte pensjonistene

Even Øgrey Brandsdal og Steinar Pedersen besøkte Start-pensjonistene samling.

Annonse:

Tirsdagssamlingene til Start-pensjonistene er godt besøkt. I forrige uke var nærmere 80 medlemmer samlet  for å overvære både administrerende direktør- og hovedtreners betraktninger fra inneværende sesong, samt målsetninger for fremtiden.

Øyvind Oterholt, mangeårig Start-supporter og medlem i "tirsdagsklubben", legger ikke skjul på hvor viktig det er for klubben å invitere til åpen dialog med dem som virkelig bryr seg om Start.

- Det betyr mye at vi kan ha en ærlig og åpen dialog med hverandre, noe jeg følte Even og Steinar hadde. Det syns jeg er fint av dem, sier Øyvind Oterholt.

På møtet ble ulike temaer som spillerlogistikk, økonomi og neste års sesong adressert. Det er ikke alt man får klarnet opp i, og det er kanskje ikke meningen, men Oterholt tar med seg positive erfaringer fra tirsdagens møte med administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal og A-lagstrener, Steinar Pedersen.

- Det er ikke alt man kommer til bunns i, men det er tydelig at det jobbes veldig seriøst og grundig, sier Øyvind Oterholt.

Denne uka er det et nytt møte i klubblokalene. Se hele høstprogrammet her.

Annonse fra Obos-ligaen: