1xwkfosbd8u051pvpfue0vwx5r

Kunstgresset takler vinterkulda

Kuldegradene vinner ikke over kunstgresset på Sør Arena foran søndagens rekordtidlige seriestart mot Hønefoss.

Annonse:

Driftskoordinator Kai Eriksen kan berolige med at undervarmen gjør underverker for baneforholdene, selv om vinterens favntak er brutalt hardt når vi nå nærmer oss midten av mars.

- Banen er så fin som det er mulig å få den. Faktisk helt topp, sier Kai.

Han forteller videre at Sør Arena ble redningen for cupkvalifiseringskampen mellom Donn og Randesund mandag kveld. Denne kampen skulle vært spilt på kunstgressbanen ved siden av gamle Kristiansand stadion, men på grunn av kulda var underlaget så humpete at kommunen henvendte seg til Start på formiddagen og spurte om kampen kunne avvikles på Sør Arena.

- Det kunne den, og det var hyggelig å kunne gi kommunen en hjelpende hånd. Etter kampen fikk vi mye ros fra spillerne som fortalte at baneforholdene var glimrende, sier Kai som vi treffer under tribunen på sørsiden av Sør Arena. Han er i sving med å laste opp reklameskilt på en truck.

- Det er ikke bare banen som skal være kampklar til seriestarten. Vi har også 300 meter med reklame som skal plasses rundt banen. 150 meter med rullereklame og like mange meter med reklameskilt. Inne på arenaen er to mann til opptatt med montering av reklame.

- Alltid noe å henge fingrene i, ikke minst når seriestarten nærmer seg. Da er det travelt, sier Kai Eriksen.

Annonse fra Obos-ligaen: