cxi1o06swnrs1ca4f726iwdg2

Første trening for "Vytas"

Den litauiske prøvespilleren Vytautas Andriuskevicius hadde onsdag sin første trening med Start.

Annonse:

Mannen med det utfordrende etternavnet Andriuskevicius skal trene med Start i en uke. Onsdagens trening var av den rolige sorten med skudd på mål, pasningsøvelser og styrkeøvelser, så det var vanskelig å danne seg et skikkelig bilde av litaueren på denne treningen. Men han ser fram til å trene videre med laget. 

- Det var en rolig trening. De har nylig kommet tilbake fra ferie, så det blir nok hardere treninger etterhvert, sier Andriuskevicius, som også kalles "Vytas". 

Han har fått et godt førsteinntrykk av klubben siden han kom til byen tirsdag ettermiddag.

- Alle her har vært hyggelige. Folk snakker engelsk, så det er ikke noe problem med kommunikasjonen. I tillegg er byen fin, sier 22-åringen som den siste tiden har spilt i polske Lechia Gdansk.

Men han innrømmer at han ikke kjente til klubben før han kom til byen.

- Nei. Da jeg kom, spurte jeg noen om klubben. Men før det visste jeg ingenting, sier Andriuskevicius, som naturlig nok håper å spille seg til kontrakt med Start.

Glenn Andersen har også fått et godt førsteinntrykk av den litauiske landslagsspilleren.

- Det er vanskelig å si etter bare en trening, men han har gjort et positivt inntrykk. Det er ikke bare-bare å komme inn på prøvespill. Men han virker som en klok fotballspiller, sier Andersen.

Annonse fra Obos-ligaen: