19l9efqx26yda1nuqcqkpyd38d

Feirer 20 år med jubileumskamp

Fotballklubben Tigerberget fyller år, og fredag inviterer de til kamp med gratis inngang på Sør Arena.

Annonse:

Fotballklubben Tigerberget er en av de lengstlevende klubbene i Kristiansand uten junioravdeling. Blant  medlemmene finner man gamle startspillere som Fredrik Strømstad og Tom Berhus. På bildet over ser du hvem som utgjorde grunnstammen i 1995!

FK Tigerberget består i 2013 av nærmere 50 medlemmer fordelt på to lag i seriesystemet og nå inviterer de til fest på selveste Sør Arena.

Feirer med fullt kampprogram

Jubileet markeres fredag 27. september. FK Tigerberget og FC Blaa møter til dyst i ordinær seriekamp. Kampstart er klokka 1745.

- Vi har fått låne Sør Arena til begivenheten og det ventes mye tilskuere til denne 6. divisjonskampen, sier Pål Lomeland i Tigerberget.

Rammen rundt kampen vil være som en hvilken som helst eliteseriekamp, lover arrangørene.

- Det blir innmarsj til hymne, opplesning av lagoppstillinger, egen speaker/kommentator, pauseunderholdning med kamp mellom FK Tigerberget 93 og IK Start 93 og mye mer, lover Lomeland.

Lokker med gratis is og mulig opprykk

Kampen kan bli avgjørende ettersom Tigerberget i jubileumssesongen kjemper om opprykk til 5. divisjon. Publikumsstøtten kan spille inn...

- Vi har fått inn en rekke kampsponsorer og det deles ut gratis is fra Hennig Olsen til alle som møter opp. Det er gratis inngang for alle, sier Lomeland.

Etter kampen blir det bankett på Universitetet for nåværende og tidligere medlemmer.

Annonse fra Obos-ligaen: