Bård ny Start-trener

IK Start har tilsatt Bård Wiggen som ny hovedtrener for sesongene 2003 og 2004, med opsjon for videre ansettelse etter dette.

Annonse:

3 år etterat Bård Wiggen kom til Kristiansand og IK Start for å være hjelpetrener og spillerutvikler er han klar til å troppe på som hovedtrener for Start fra og med sesongen 2003. Bård har tidligere som kjent vært innom Rosenborg, Strømsgodset og Mjøndalen. Som trener har han erfaring fra Drafn, Mjøndalen og Aalesund.

Pressemelding fra IK Start:

"IK Start har i dag ansatt Bård Wiggen som ny hovedtrener for sesongene 2003 og 2004, med opsjon for videre ansettelse etter dette.
Bård Wiggen har de tre siste sesongene vært talentutvikler og hjelpetrener for IK Start. Han har gjort en svært bra jobb med unge, lokale fotballtalenter på Sørlandet. Det er ikke tilfeldig at Start pr i dag har 7 unge landslagsspillere i diverse årsklasser.
Dette er også et resultat av et etablert samarbeid med våre naboklubber, som Bård Wiggen har hatt ansvaret for de siste to årene.
Dette er og blir grunnlaget for den videre satsingen på toppfotballen i Start.
Med Bård Wiggen i førersetet får vi i Start en svært dyktig fotballtrener, i tillegg til at vi klarer å holde fokus på utviklingen av unge lovende fotballtalenter i landsdelen.
IK Start ser svært optimistisk på de muligheter vi har for videre utvikling, og er meget godt fornøyd med at Bård Wiggen har valgt å ta utfordringen som hovedtrener for klubbens 1.lag.

Ole Petter Mortensen
Styreformann IK Start"

Annonse fra Obos-ligaen: