Alf Mathisen

Alf Mathisen er død

Den lidenskapelige starteren sovnet stille inn 29. april, 84 år gammel.

Annonse:

Far til de tidligere Start-spillerne Svein og Kåre Petter og farfar til Jesper, var selv fotballspiller – og leder. Fotballinteressen ble holdt ved like helt til det siste. Han var på arenaen og fikk med seg årets to første hjemmekamper i Tippeligaen.

Alf Mathisen spilte selv i Lyngdal og Ulf Sandnes før han kom til Kristiansand og  Start. Her var han resten av sin karriere og bidro også som oppmann i klubben i en årrekke. Han ble naturlig nok tildelt Starts gullmerke.

Mathisen fulgte fotballkarrieren til sønnene Svein og Kåre Petter og etter hvert barnebarnet Jesper. Knapt noen har sett så mange Start-kamper og treninger som Alf. Han hadde alltid en fotballhistorie på lur – som regel med humoristisk snert.

- Jeg vil takke Start for alt klubben har betydd for farfar. For min egen del er det ham og pappa som har vært mine viktigste støttespillere. Etter pappa døde ble Start enda viktigere for farfar. Klubben, spillerne og Mons har møtt ham på en forbilledlig måte. Dette snakket han om til siste slutt, sier Jesper Mathisen på vegne av familien.

Alf Mathisen begraves fra Oddernes kapell, fredag 8. mai klokka 1300.

Annonse fra Obos-ligaen: