Uavgjort mot Sandnes Ulf på 16. mai

Det så lenge ut til at Vajebah Sakor skulle bli matchvinner, men et par minutter på overtid satt en gammel kjenning inn utlikningen.

På fotballens nasjonaldag var det Sandnes Ulf som sto på motsatt banehalvdel på Sparebanken Sør Arena. Det var solgt over 5000 billetter, og det var godt trøkk på tribunen fra flere minutter før avspark.

Det tok kun 18 minutter før det skulle ta enda mer av. Tom Strannegård ble spilt igjennom, men ble presset ut til siden av keeper. Han la så igjen til Emir Derviskadic som fra omtrent 16 meter hamret inn 1-0 til oss.

8 minutter etter vi gikk i ledelsen skulle den dobles. Et frispark ble klarert, men Sander Sjøkvist vant ballen tilbake høyt i banen og la inn i retning Sanyang. Spissen steg høyest til værs og stanget inn 2-0-scoringen.

Sandnes Ulf reduserte like før halvtime etter et langskudd av Ingvald Halgunset. Dermed var stillingen 2-1 og kampen hadde produsert tre mål på under en halvtime.

Til tross for at vi var det førende laget, skulle Sandnes Ulf ta med seg 2-2 inn til pause. Artan Memedov snek seg gjennom vår forsvar og satt inn utlikningen etter 40 minutter.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før vi var tilbake i føringen. Vajebah Sakor headet oss i føringen etter en godt slått corner av Sander Sjøkvist.

3-3 kunne ha kommet etter 67 minutter, da Sandnes Ulf kom farlig nære etter litt rot i feltet, men Mark Jensen var raskt nede og hindret mål.

Mark Jensen hadde flere god redninger, men i det 92. minutt satt 3-3-scoringen. Vår tidligere spiller Martin Ramsland utliknet for Sandnes Ulf, og kampen endte dermed uavgjort.

Innbyttere:

Johnsen, Grundetjern, Ness, Dashaev, Nilsen, Nkubiri, Richardsen, Svela, Grønn Pedersen.

1' Kampen er i gang!

15' God kok på tribunen det første kvarteret.

18' EMIR!!!!!! Vi er i ledelsen 1-0! Strannegård legger igjen til Derviskadic som setter ballen pent i mål fra omtrent 16 meter

26' 2-0!!!!! ALAGIE SANYANG!!!!!!!!!!!!!!!! Sjøkvist gjenvinner ballen høyt etter et frispark og legger inn til Sanyang som header inn vårt andre for dagen!

29' Ulf reduserer til 1-2  ved Ingvald Halgunset.

40' 2-2. Artan Memedov.

45' Pause. Fire mål i den første omgangen. To til hvert av lagene…

46' 2. omgang er i gang.

48' VAJEBAH SAKOR!!!! Header oss i ledelsen 3-2 etter en corner!

52' Jasper Torkildsen, som er skadet, har tatt plass blant gjengen på Londsia. Godt å se.

60' Fabian Ness og Mathias Grundetjern kommer inn. Ut går Rolf Daniel Vikstøl og Vajebah Sakor.

64' Tom Strannegård nære å sette inn 4-2. Lavt skudd som reddes av keeper. Ender opp med corner.

67' Deilig redning av Mark! Hindrer 3-3.

74' Tom Strannegård går ut, inn kommer Emil Grønn Pedersen.

79' Der er vi nære 4-2! Grønn Pedersen med et god løp, får ballen og kipper over keeper. Like til side for mål.

85' Londsia leverer. Kun 5 min igjen nå så er vi der!

89' MARK JENSEN! For en redning!

90' Ramsland utlikner til 3-3

90' Det ender uavgjort.