Uavgjort borte mot Bryne

Bryne var motstander i årets andre bortekamp. På topp startet nysigneringen Henrik Skogvold, som fikk en pangstart på sin Start-karriere, men et langskudd spolerte drømmedebuten.

Foran en solid gjeng på bortetribunen presenterte nysigneringen Henrik Skogvold seg med scoring i sin første Start-kamp. Kampens første store sjanse kom etter at Osestad prikket inn et innlegg på bakre stolpe, der Skogvold hadde løpt seg fri og kunne stange inn 1-0 etter 14 minutter. Resten av omgangen var relativt jevn, uten at det ble skapt allverdens med målsjanser.

2. omgang startet nokså rotete. Etter kun et par minutter ble det litt klabb og babb ved vår femmeter etter en corner. Heldigvis fikk vi klarert før noen rakk å avslutte.

Etter 56 kom utligningen, da Abel Stensrud sto umarkert på femmeteren og styrte ballen inn i mål.

Under ti minutter etter utligningen var vi tilbake i ledelsen, etter nok en strålende prestasjon av Skogvold. Nysigneringen ble spilt i bakrom, og slo ballen forbi en mann, før han ventet ut bakerste mann og serverte Alagie Sanyang ledelsen på et sølvfat. 2-1 til oss.

Bryne prøvde så godt de kunne å etablere et press etter at vi gjenerobret ledelsen. Vi sto godt i mot og blokkerte det meste Bryne hadde å komme med. Det som ikke ble blokkert hadde Jasper god kontroll på mellom stengene. Helt fram til det 83. minutt...

Med kun 7 minutter igjen å spille klinket Brynes Oliver Rotihaug til fra distanse. Ballen gikk hardt og lavt rett inn i hjørnet bak Jasper. Dermed var stillingen 2-2 og det gikk med uavgjort borte mot Bryne.

Begge lag hadde sine muligheter til å score vinnermålet, men det ville seg ikke for noen av lagene, og det hele endte med 2-2 og poengdeling.

Vårt lag:

Torkildsen - Sjøkvist, Mares, Wormgoor, Vikstøl, Robstad - Strannegård, Derviskadic, Osestad - Skogvold, Sanyang.

Innbyttere:

Jensen, Ness, Dashaev, Gregersen, Nilsen, Nkubiri, Svela.

Slik var kampen:

1' Kampen er i gang!

14' HENRIK SKOGVOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osestad med et innlegg på bakre stolpe, hvor debutanten dukker opp og stanger inn ledelsen! Deilig!

25' Skogvold viser farten si når han vinner løper inn i bakrom, men blir litt upresis i pasningen til spissmakker Sanyang.

45' Pause. Henrik Skogvold sin scoring er det som skiller lagene til pause.

46' 2. omgang er i gang.

48' Bryne farlig frempå på en corner. Klabb og babb ved femmeteren før vi får klarert.

55' Rotete start på omgangen.

56' Utligning. Abel Stensrud. 1-1

59' Rolf Daniel får gult kort.

62' Ness kommer inn for Robstad.

64' DET ER SÅ DEILIG!!!! Skogvold på tur! Drar av en mann, venter ut en annen og spiller til Alagie som setter inn 2-1-målet fra kloss hold. Fiks ferdig levert av Skogvold.

75' Et kvarter igjen nå. Vi leder stadig 2-1 etter mål av Skogvold og Sanyang.

83' Ny utligning. 2-2 Rotihaug med et skudd fra distanse helt nede i hjørnet.

88' Osestad er sååå nære å sende oss tilbake i ledelsen, men skuddet går utenfor.

90' Det er lagt til 4 minutter.

90' Slutt. Kampen ender 2-2.