Tre skader, to mål og ett poeng mot Åsane

Alagie Sanyang og Luc Mares scorte mål, men det ble kun uavgjort mot Åsane i dagens kamp. (Arkivfoto: Svein Grundetjern)

Kampen mot Åsane skulle ha blitt Henrik Robstad sin 200de kamp for klubben, men allerede underoppvarmingen ble det klart at Robstad måtte ut av troppen med skade.

Kaptein Vito Wormgoor måtte også ut med skade etter kun 10 minutter av kampen, men det stoppet ikke der. Litt lenger ut i omgangen måtte den tredje spilleren kaste inn håndkle for dagen, Vajebah Sakor.

Til tross for tre skader og omrokering på laget var det Alagie Sanyang som sendte oss i førsingen. Sanyang ble chippet fint inn i bakrom av Luc Mares og satt inn ledermålet.

Stillingen sto seg inn til pause, og vi startet andre omgang i ledelsen, en ledelse som fort ble utliknet. Mame Mor Ndiaye satt inn 1-1 etter 48 minutter, men like etterpå fikk vi en diskutabel straffe, som Luc Mares konverterte i mål. Dermed var vi tilbake i ledelsen.

Mama Mor Ndiaye var ikke ferdig med å score for dagen. Etter flere minutter med Åsane-trykk fikk de til slutt ballen forbi Mark Jensen. Nok engang var det Mame Mor Ndiaye som satt inn utlikningen.

Flere mål ble det ikke, og vi måtte nøye oss med kun ett poeng borte mot Åsane.

Innbyttere:

Johnsen, Dashaev, Grundetjern, Ness, Nkubiri, Svela, Grønn Pedersen.

1' Kampen er i gang. Henrik Robstad som skulle få sin kamp nummer 200 i dag, er tatt ut av startoppstillingen. Han erstattes av Fabian Ness.

6' Sakor tester keeper med et langskudd. Reddes greit.

10' Vito Wormgoor sliter. Ser ut som han må byttes ut...

11' Deni Dashaev byttes inn for Vito Wormgoor. Da har vi mistet Robstad under oppvarmingen og Vito i løpet av de første ti minuttene av kampen...

12' Åsane får en sjanse, men Mark Jensen redder. Svak klarering av Fabian Ness i forkant.

18' Mark Jensen nede for telling nå...

20' Mark er oppe på beina, og takk for det. Kjemperedning nå!

27' Sakor nede for telling. Må få behandling.

28' Sakor tilbake på banen igjen.

33' Sakor må ut... Grundetjern inn.

37' ALAGIE SANYANG! Setter inn 1-0-scoringen etter et fin chip i bakrom av Luc Mares!

40' For en dobbeltsjanse. Sanyang spiller gjennom Skogvold. Hans skudd reddes av keeperen. Returen havner hos Grundetjern som setter ballen like utenfor.

43' Ny god sjanse for Skogvold! Ny god redning av keeper... Vi er nære 2-0 nå.

45' Vi leder 1-0 til pause etter scoring av Alagie Sanyang.

46' 2. omgang er i gang.

48' Mame Mor Ndiaye utlikner til 1-1

50' Straffe! Sanyang faller og dommer dømmer straffe.

52' MÅL! Luc Mares setter straffen sikkert! Vi er tilbake i ledelsen 1-2!

63' Fantastisk redning av Mark Jensen hindrer 2-2!

64' Mye sjanser for Åsane nå, ny fantastisk redning av Mark Jensen!

65' Kjempemiss av Ndiaye! Header ned i bakken og over fra 2-3 meter. Utrolig at Åsane ikke har utliknet.

72' Ny god redning av Mark. Åsane inne i en god periode nå.

73' 2-2. Mame Mor Ndiaye.

79' Emil Grønn Pedersen kommer inn for Deni Dashaev.

86' Vi er inne i sluttminuttene nå! Fire minutter pluss tillegg å gjøre det på.

90' Slutt. Det ender med poengdeling.