Tap hjemme mot Raufoss

Etter 80 minutter eksploderte kampen målmessig. Sanyang satt det første, men etter det gikk det feil vei. Tre ganger.

Raufoss IL ble tatt i mot på et solfylt Sparebanken Sør Arena siste dagen i april. Start festet grepet tidlig i kampen, med mye ball, og fikk det første kvarteret notert seg for et par store sjanser. Start kom i overtall tre mot fire på en kontring etter syv minutter, men en god forsvarsjobb fra Raufoss gjør at skuddet fra Sanyang blokkeres. Strannegård drar seg etter 12 minutter lekkert inn i feltet, fikk til en avslutning, men med litt for lite trøkk. Etter kvarteret spiller Raufoss seg mer og mer inn i kampen igjen. De får et par farlige overganger og innlegg som akkurat mangler det siste lille.

Start fortsatte å ha ballen mest. Kampbildet ble mye jevnere, men fortsatt uten de største sjansene. Mot slutten av omgangen økte Start presset, som resulterte i flere gode sjanser. Raufoss klarte imidlertid å stå i mot, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Andre omgangen startet med samme elleve, både fra Start og Raufoss. Kampbildet startet relativt likt som som slutten av første omgang. Start fortsatte å presse, og spesielt Skogvold var frisk i åpningsminuttene som akkurat ikke fikk tåa på en godt slått ball i bakrom.

Raufoss kom til en stor mulighet etter rundt 55 minutter, men avslutningen på volley ble for svak. Like etter timen var passert slo Raufoss et innlegg gjennom hele feltet på bakre stolpe og ender i en farlig avslutning i nettveggen.

Bortsett fra overnevnte sjanser fra Raufoss var det Start som hadde de beste tendensene så langt gjennom omgangen. Begge lag bedre defensivt enn offensivt gjennom hele kampen.

Det endrer seg imidlertid de siste 10 minuttene. Start setter 1-0 etter 80 minutter. Skogvold prøver en avslutning som blir blokkert, men ballen detter til Sanyang som kaster seg rundt og sender oss opp i ledelsen. Det viste seg å være en kortvarig glede for Start. Etter 85 minutter utligner Raufoss, og etter 90 er kampen snudd, 1-2. Raufoss er ikke ferdig scoret, og få minutter senere setter de inn nådestøtet med sitt tredje for dagen.

Slik var kampen:

1' Kampen er i gang!

7' Sanyangs skudd blokkeres etter en sterk kontring fra corner i mot.

12' Strannegård drar seg lekkert inn i banen. Avslutter, men går til corner.

21' Gult kort til Ness.

36' Fine tendenser fra oss. Sjøkvist tester skuddfoten etter at Nkubiri drar seg inn i banen, men skuddet går over.

45' Pause. Første omgang ender målløst.

46' Andre omgang blåses i gang!

51' Skogvold frisk i åpningsminuttene av andre omgang. Får akkurat ikke tåa på en god ball fra Derviskadic.

65' Raufoss skyter i nettveggen etter et innlegg på frispark.

67' Gult kort til Stannegård.

73' Vi gjør ett bytte. Adrian Nilsen erstatter Emir Derviskadic.

80' Alagie Sanyang!! 1-0!

83' Bytte. Robstad erstatter Nkubiri.

85' Raufoss utligner til 1-1.

90' Raufoss har snudd kampen. 1-2.

90' Vi gjør vårt tredje bytte. Svela inn for Ness.

90' Raufoss setter sitt tredje for dagen. 1-3.

90' Kamp slutt. Takk til alle oppmøtte!