Surt tap borte mot Kongsvinger

Mathias Grundetjern sendte oss opp i ledelsen, men til slutt endte det med et surt 2-1-tap borte mot serielederen. (Foto: Svein Grundetjern)

I vårsesongens siste bortekamp var det serieleder Kongsvinger som sto på motsatt banehalvdel.

En jevn førsteomgang så lenge ut til å ende 0-0. Jasper hadde tre gode redninger som nektet Kongsvinger å score, og like før pause steg Mathias Grundetjern til værs og sendte oss opp i ledelsen.

Etter hvilen var det fortsatt ganske jevnt, men hjemmelaget jaget utlikning. Etter 59 minutter satt Adem Güven inn 1-1. Kongsvinger fortsatte å pushe og ti minutter før slutt fikk de sjansen til å gå opp i ledelsen.

Henrik Robstad reddet en ball på strek med hendene og fikk rødt kort, og Kongsvinger fikk straffe. Lars Cristian Gerson konverterte straffen og Kongsvinger tok ledelsen og vi var redusert til 10 mann.

Med 10 mann klarte vi ikke å komme tilbake, og det endte med et surt bortetap i de dype skoger.