Sørlandet er gult og svart!

Start festet tidlig grepet om kampen, men slet med å få uttelling på sjansene sine. I andre omgang løsnet det, på den spektakulære måten!

Det var noen nydelige rammer til dagens kamp der Start tok i mot nabo Jerv: lokaloppgjør, sol og sankthansaften.

Kampen startet med et stort Start trykk de første 15 minuttene. Sakor fikk tidlig en stor sjanse men headingen gikk rett på keeper. Start spilte seg fint gjennom ved flere anledninger i begynnelsen av kampen men manglet marginene på sin side.

Trykket roet seg litt de neste 15, men det meste handlet fortsatt om Start. Sanyang ble spilt i bakrom etter 22 minutter men avsluttet rett på keeper. Sawo fikk også, like før halvtimen, en mulighet til å sende Start opp i ledelsen, men også denne gangen ble avslutningen for dårlig. Jerv hadde for sin del stort sett nok med å forsvare seg de første 30 minuttene.

Resten av omgangen fortsatte i samme sporet som de første 30. Omgangen var preget av for mye nesten for Start. De få overgangene Jerv hadde ble stoppet på midtbanen med gule kort til henholdsvis Sawo og Wormgoor. Jerv meldte seg mer på like før pause med fint spill langs siden, de spilte seg inn i banen og kom til avslutning, men den ble blåst over. Lagene gikk til pause på 0-0

Andre omgang begynte jevnere enn den første. Jerv fikk i motsetning til Start uttelling på sjansene sine, og etter 56 minutter sendte Larade gjestene i føringen etter en corner som Start aldri fikk ryddet vekk.

Start fikk seg en tydelig knekk like etter Jerv tok ledelsen men spilte seg mer og mer inn i kampen. Utlikningen kom etter 74 minutter etter at Sanyang avsluttet et godt innlegg fra Sjøkvist på kanten.

Sawo sendte Sparebanken Sør Arena til himmels etter 89 minutter med en enorm prestasjon. Sawo brassesparket inn ledelsen! Sawo som allerede hadde gult feiret scoringen med å rive av seg drakta som resulterte i rødt kort.

Start slår Jerv 2-1 i kampen om Sørlandet!

Kampfakta

• OBOS-ligaen runde #13

• Sparebanken Sør Arena

• IK Start 2-1 FK Jerv (0-0)

• 56' 0-1 Lucas Larade

• 74' 1-1 Alagie Sanyang

• 89' 2-1 Zakaria Sawo

Slik så vi kampen:

1' Dommeren blåser kampen i gang. Kom igjen gutter!!

8' Stor sjanse! Sakor prøver en heading men går rett på keeper.

22' Vi får enda en stor sjanse! Sanyang blir spilt i bakrom og får avsluttet, men keeper redder.

37' Gult kort til Sawo. Stopper en Jerv overgang.

39' Vito Wormgoor pådrar seg også et gult kort.

45' Pause. Vi har hatt klart flest sjanser, nå handler det bare om å omsette de i andre omgang!

46' Andre omgang er i gang!

56' Jerv scorer til 0-1.

62' Vi gjør vårt første bytte. Derviskadic inn for Sakor.

71' Vi gjør vårt andre bytte. Grundetjern kommer inn for Strannegård.

74' JAAAAA!! SANYANG UTLIKNER!! 1-1

89' SAWO!!! Brassesparker inn innlegget fra Sjøkvist og vi tar ledelsen 2-1 like før slutt!!

89' Sawo pådrar seg sitt andre gule for å dra av seg drakta under feiringen. Blir sendt i garderoben.

90' Vi gjør to bytter på tampen. Vikstøl erstatter Robstad og Gregersen erstatter Osestad.

90' Kamp slutt! Vi snur kampen og tar alle 3 poengene!!