Slått ut av NM på Gjøvik

Årets cupeventyr endte med tap i tredje runde på Gjøvik. (Foto: Sture Johnsen)

Gjøvik-Lyn var motstander i årets 3. runde av NM Menn. Vi kom til kampen med avansement mot Fløy og Halsen IF i de to foregående rundene.

Etter å ha slått ut Kongsvinger uken før var det et hjemmelag med stor tror på avansement på vår bekostning.

Etter 15 minutter fikk Gjøvik-Lyn straffe, men Mark Jensen i vårt mål reddet mesterlig. Stillingen sto 0-0 til pause.

Vi hadde mye ball og stanget lenge mot et dypt Gjøvik-Lyn. Etter 75 minutter fikk hjemmelaget en dødball, som endte med scoring av Daniel Kraska.

Til tross for en sluttspurt med både brassespark i tverrliggeren og heading fra innsiden av femmeteren klarte vi aldri å få ballen i mål, og dermed endte kampen 1-0 til Gjøvik-Lyn, og Cup-exit for vår del.