Skogvold-dobbel reddet poeng borte mot KFUM

KFUM var motstander i årets tredje bortekamp. Det var et oppgjør mellom to lag som virkelig trengte en seier, men som endte uavgjort etter en hektisk avslutning.

Første omgang startet veldig rolig, uten at noen av lagene var særlig farlige foran mål. Det tok omtrent 20 minutter før noen av keeperne ble testet.

Etter 25 minutter skulle det smelle i feil ende. Ett balltap av oss endte med skuddmulighet for KFUM. En mulighet de tok med begge hender, ved Remi Andre Svindland som satt ballen i mål bak Jasper.

Senere i omgangen skulle KFUM få ballen i nettet en gang til, men dommeren hadde blåst for offside. Vi klarte ikke å sette KFUM under noe særlig press, og vi gikk til pause på 1-0 til Kåffa etter en svak omgang.

Andre omgang startet bedre. Tom Strannegård fikk se et godt skuddforsøk reddet til corner, mens like etter skulle utlikningen komme. Henrik Skogvold satt en deilig avslutning med venstrebeinet ned i hjørnet bak en sjanseløs keeper.

Begge lag spilte videre for seier, uten at det kom noen scoringer før helt på tampen. Robin Rasch satt inn et frispark like etter vi hadde passert 90. spilte minutter, og det så ut til å gå mot tap.

Helt til Henrik Skogvold satt inn sin andre scoring for dagen og reddet ett poeng fem minutter på overtid.

Vårt lag:

Torkildsen - Sjøkvist, Mares, Wormgoor, Robstad, Ness- Strannegård, Derviskadic, Osestad - Skogvold, Sanyang.

Innbyttere:

Jensen, Dashaev, Richardsen, Nkubiri, Sawo, Svela.

• 2-2 | Henrik Skogvold | 90+5

1’ Vi er i gang på Ekeberg.

10’ Mulig det er flere på bortefeltet enn på resten av tribunen.

25’ Lite å melde om de første 25.

26’ Kåffa tar ledelsen 1-0…

45’ KFUM leder til pause…

46’ Andre omgang er i gang.

53’ God mulighet! Tom Strannegård kommer til skuddmulighet, men keeper redder til corner.

55’ Skogvold 1-1 !! Vi er like langt! Deilig avslutning med venstre fra 16 meter. Keeper sjanseløs!

68’ God redning av Jasper!

70’ Henrik Skogvold blir spilt igjennom, men alene med keeper klarer han ikke å overliste han. God redning, god sjanse.

71’ Salim Nkubiri og Zakaria Sawo kommer inn for Henrik Robstad og Emir Derviskadic

85’ Fem minutter igjen. Fortsatt likt.

90’ Det legges til 4 minutter.

90’ KFUM scorer på frispark 2-1 …

90’ SKOGVOLD IGJEN! 2-2!

90’ Kampen er slutt…