Poengdeling i Kristiansund

Kristiansund tok ledelsen i første omgang, men Zakaria Sawo reddet et poeng med en sein scoring.

Kristiansund BK sto på motsatt banehalvdel da vi i dag, lørdag, sparket i gang høstsesongen av OBOS-ligaen 2023.

Laget fra Nordmøre kom best ut av startblokkene, og styrte det første kvarteret. KBK hadde en del farligheter, og etter 12 minutter var det virkelig nære, da Broholm kom gjennom for KBK, men Jasper Silva Torkildsen reddet mesterlig.

Vi kom oss mer med i kampen etter det første kvarteret, og var nære scoring ved flere anledninger. Strannegård, Sjøkvist og Sawo var alle nære.

Til tross for at vi kom oss mer med i løpet av den første omgangen, var det KBK som skulle gå til pause med ledelsen. Etter 38 minutter satt Benjamin Stokke inn 1-0 til hjemmelaget.

Allerede etter 8 minutter av den andre omgangen fikk vi en kjempesjanse til å utligne. Mares spilte fra Sawo som ikke klarte å overliste keeper.

Men tre minutter før slutt skulle han klare å sette ballen i mål. Innbytter Henrik Robstad la inn mot Zakaria Sawo som stanget inn 1-1-målet, som også ble sluttresultatet.

#9 Zakaria Sawo

Innbyttere: Jensen, Robstad, Dashaev, Gregersen, Nkubiri, Derviskadic, Sadiku.

1’ Vi er i gang på Nordmøre stadion.

12’ En klasseredning av Jasper Silva Torkildsen hindrer KBK fra å ta ledelsen!

25’ Strannegård nære! Skyter med høyre fra utenfor boksen, med keeper får slått til corner.

26’ Så er Sawo nære! Skjærer inn fra høyre, men avslutningen blir blokkert og keeper plukker opp restene.

38’ Benjamin Stokke sender KBK i ledelsen 1-0.

40’ Sjøkvist fyrer fra 16 med venstre. Keeper henger med og redder.

45 + 2’ Sjøkvist drar til med venstre, keeper gir retur. Sawo lukter men rekker akkurat ikke frem før KBK får avverget.

Pause. KBK leder 1-0, etter scoring av Benjamin Stokke. Men, kampen er ikke over. Strannegård, Sawo og Sjøkvist har vært nære scoring for vår del.

46’ 2. omgang er i gang.

53’ For en mulighet for Sawo! Mares med en nydelig pasning i bakrom. Finner Sawo som skyter via keeper og over. Veldig nære!

67’ Agon Sadiku kommer inn for Sindre Osestad.

76’ Henrik Robstad og Salim Nkubiri kommer inn for Fabian Ness og Mathias Grundetjern.

81’ KBK nære scoring på en kontring, men skyter over.

83’ Emir Derviskadic kommer inn for Tom Strannegård.

87’ ZAKARIA SAWO! Henrik Robstad legger inn til Sawo som stanger inn utligningen 1-1!

Slutt. Det ender 1-1. Zakaria Sawo med vårt mål.