Målfest og hat-trick i sesongens første hjemmekamp

En forrykende andre omgang gjør at vi slår Kristiansund 4-0! Tom Strannegård ga seg ikke før han hadde tre! (Arkivfoto: Tor Erik Schrøder)

Kristiansund kom på besøk til Sparebanken Sør Arena i sesongens første hjemmekamp. Tilskuertallet var på 5621, og et utsolgt Londsia.

Det var et relativt rolig åpningskvarter. Kampens første sjanse kom etter 17 minutter når Robstad slo en nydelig ball inn i feltet på Lahne. Lahne tar ned, og felles. Dommeren er nærme situasjonen, og sikker i sin sak når han dømmer utspark fra keeper. Etter dette fortsatte Start å presse, og står i perioder veldig høyt, men mangler det lille i siste tredel for at det skal bli ordentlig farlig. Ordentlig farlig blir det imidlertid etter 29 minutter når Strannegård slår en meget god pasning inn på fem meter på Lahne, men Lahne får ikke foten på den. Første omgangens største sjanse. Start var veldig heldige ved et par anledninger, og nære å bli straffet av feil i forsvaret. Start reddet av et par dårlige avslutninger fra Kristiansund. Etter 40 minutter kom det enda en stor sjanse til Start når Robstad fyrte et skudd fra hjørnet av 16-meteren som traff Lahne. Lahne forsøkte å hæle ballen i mål, men avslutningen gikk rett i stanga. Et under at det sto 0-0 når lagene gikk til pause.

Start kom ut i fyr og flamme i andre omgang, og allerede etter 48 minutter går de opp i ledelsen. Mares slo en god ball på Lahne, som timet løpet perfekt. Lahne, som brukte første omgang på å stille inn siktet gjør ingen feil alene med keeper! Etter scoringen slapp Start seg litt ned, og Kristiansund presset på. Spesielt to svært gode involveringer fra Torkildsen gjør at Kristiansund ikke reduserer. Start økte ledelsen til 2-0 i det timen ble passert på Sparebanken Sør Arena. Sindre Osestad med en god pressjobb, presser fram feil hos Kristiansund. Osestad vinner ball, finner Strannegård som med en god avslutning setter sitt første. Kristiansund hadde noen sjanser ved et par anledninger, men andre omgang handlet egentlig kun om Start etter det. Tom Strannegård økte til 3-0 etter 84 minutter, og kroner det hele med hat-trick i det 90ende minutt! Start vinner 4-0, etter fire mål i andre omgang.

• 4-0 Tom Strannegård 90'

1’ Dommeren blåser kampen i gang!

17’ Robstad slår en nydelig ball inn i feltet på Jack Lahne som blir felt, men dommer dømmer 5-meter.

29’ Nesten for Lahne! Strannegård slår en god pasning inn på fem meter, men Lahne får ikke foten på den.

40’ Lahne i stolpen! Robstad fyrer et skudd som treffer Lahne som hæler ballen i stanga.

45’ Pause. Det har vært store sjanser til begge lagene, og smått utrolig at vi går til pause på 0-0.

46’ Andre omgang er i gang igjen.

48’ Jack Lahne!!! 1-0!! Etter å ha stilt inn siktet hele første omgang sitter den endelig for Lahne!

52’ Nydelig redning av Torkildsen!

55’ Jasper er på jobb! Enda en god redning!

60’ 2-0!!!! Osestad presser og tvinger fram feil fra Kristiansund. Osestad slipper til Strannegård som sender oss opp i 2-0!

63’ Sander Svela erstatter Jack Lahne som forlater banen på båre.

84’ Tom med enda ett!! Ness finner Strannegård på 16-meter med en meget god pasning! Strannegård punkterer kampen med sitt andre for dagen. 3-0.

85’ Robstad byttes ut, inn kommer debutant Adrian Eftestad Nilsen!

90’ 4-0!! Strannegård med hat-trick!

90’ Vi gjør to bytter. Dashaev erstatter Ness, og Eftevaag inn for Osestad.

90’ Kamp slutt! Strannegård dagens store helt! Tusen takk til alle oppmøtte på Sparebanken Sør Arena. Vi er Start!!