Ettmålstap i Sandnes

Det endte 1-0 til hjemmelaget da vi gjestet Øster Hus Arena i Sandnes lørdag ettermiddag.

IK Start møtte Sandnes Ulf på Øster Hus Arena, lørdag ettermiddag i OBOS-ligaens runde #25.

Første skuddet i kampen kom i det 7. minutt da Tom Strannegård vendte av Sandnes forsvaret på lekkert vis, men skuddet gikk rett på keeper. Jasper ble tvunget i aksjon etter 20 minutter spilt. Sandens Ulfs Alexander Stølås fyrte av et godt skudd fra distanse, der vår nummer 1 vartet opp med en veldig god redning.

Sandnes Ulf tok ledelsen etter 27 minutter da Mamadou Diaw headet ballen via Tom Strannegård og i mål. Vi hadde klart mest ball etter målet, men fikk ikke skapt noe særlige sjanser og lå dermed under 1-0 når kampen var halvspilt.

Vi gikk ut i andre omgang ett mål bak, men guttene viste de første ti minuttene at de fremdeles hadde troen på tre poeng. Emir Derviskadic fikk gult kort etter 63 minutter og må dermed stå over neste kamp mot Kongsvinger. I samme minutt foretok vi to bytter da Henrik Robstad og Salim Nkubiri kom inn for Deni Dashaev og Emir Derviskadic.

Sandnes Ulf kom til en stor mulighet i det 73.minutt etter en ettersleng på Sander Sjøkvist ikke blir blåst på. Jasper var nok en gang våken og reddet skuddet fra Sandnes Ulf. Det ble gjort nok et dobbelbytte etter 78 minutter: Kalle Wallius og Jesper Gregersen kom på for Tom Strannegård og Sander Sjøkvist. Seks minutt senere fyrte Kalle av et veldig godt skudd fra distanse og det er kun en god redning som forhindrer utligningen.

Jon-Helge Tveita var endelig tilbake i spill, etter er skademareritt på over ett år.

Jon-Helge Tveita entret banen for Start for første gang på 426 dager da han erstattet Agon Sadiku etter 87 minutter. Bjarni Mark Duffield fikk gult kort på overtid og må også stå over neste kamp. Start dominerte det meste av spillet etter 1-0 scoringen til Sandnes Ulf, men de lyseblå forsvarte seg godt og beholdt ledelsen ut kampen. Sluttresultatet ble dermed 1-0.

Innbyttere:

Mark Jensen, Kalle Wallius, Henrik Robstad, Fabian Ness, Jesper Gregersen, Sindre Osestad, Jon-Helge Tveita, Salim Nkubiri.

Utilgjengelige spillere: Alagie Sanyang, Eirik Schulze, Jack Lahne.

1` Vi er i gang på Øster Hus Arena!

7` Tom Strannegård gjør en nydelig vending og kommer til skudd, men setter den rett på keeper som redder skuddet med beina.

19` Fantastisk redning av Jasper Silva Torkildsen! Sandnes Ulf- spiller Stølås skyter hardt mot mål, men vår unge keeper får bokset den unna.

23` Mathias Grundetjern får en mulighet til skudd etter godt forarbeid av Deni Dashaev, men skuddet sniker seg utenfor venstre stolpe.

27` Sandnes Ulf scorer til 1-0.

35` Emir Derviskadic prøver seg på en chip, men forsøket går like over mål og havner i nettaket.

43` Vi har mye ball nå, men sjansene lar vente på seg.

45` Pause! Vi ligger under etter første omgang. Etter Sandnes Ulfs mål har vi kontrollert ballinnhavet, men ikke fått skapt de sjansene vi trenger for utligningen. Vi snur det i andre omgang!

46` Vi er i gang igjen med andre omgang.

55` Flere muligheter for guttene i gult og svart. Skudd fra både Emir og Agon Sadiku, men fortsatt ingen scoring for oss i Sandnes.

60` Deni forsøker seg på et skudd, men den går midt på keeper.

64`Emir ut, Salim Nkubiri inn. Deni ut, Henrik Robstad inn

74` Jasper med nok en god redning.

76` Sander Sjøkvist ut, inn med Kalle Wallius. Tom Strannegård ut, inn med Jesper Gregersen

84` Kalle prøver seg på et skudd fra langt hold, men den sniker seg like utenfor.

87` Agon ut, inn med Jon-Helge Tveita.

90` Dommer legger til 5 minutter

90` Det er slutt i Sandnes. Vi hadde muligheter til å score mot Ulf, men vi går på et tap mot rogalendingene.