Eirik Schulze feirer mål sammen med Jonatan Braut Brunes

Nye Braut Brunes-mål ikke nok til seier

To nye mål av Jonatan Braut Brunes var ikke nok til tre poeng i Ranheim. Foto: Arkivbilde Tor Erik Schrøder

Start og Jonatan Braut Brunes fortsatte scoringsshowet i Ranheim, men denne gangen holdt det ikke helt inn.

Etter en målløs førsteomgang der Start åpnet best, men Ranheim sakte men sikkert spiste seg inn igjen i kampen, var det Start som åpnet frisket i andreomgang.

Erik Schulze banket ballen i tverrligger etter bare noen minutter, men vi slet tydelig med å styre spillet mot Ranheims midtbane. Treer Sindre Tjelmeland tok ut Alagie Sanang og satte inn Kristoffer Valsvik for å få mer styrke på midtbanen, og det gav direkte resultater.

Bare minutter senere slo Starts radarpar til igjen. Oskar Fallenius fant Jonatan Braut Brunes inne foran mål, og OBOS-toppscoreren tok ballen elegant ned på brystet og banket inn ledermålet.

Men Start var ikke ferdige, for 20 minutter før slutt skulle Basilio Ndong virkelig presentere seg for publikummet på EXTRA Arena. Start-backen fikk ballen midt på egen banehalvdel, spilte vegg med Fallenius og satte av gårde på et sugende løp inn mot 16-meteren. Den hurtige spilleren fra Ekvatorial Guinea fosset forbi forsvarerne og sendte ballen inn til en umarkert Braut Brunes inne foran det åpne målet – 2-0 til Start!

Alt så ut til å gå veien igjen for Start, men den gang ei.

Kun drøye ti minutter før slutt fikk Ranheim straffespark, der Marcus Mehnert var sikker. Dermed var det spenning igjen.

Det ble lagt til fem minutter, og like på overtid fikk Ranheim frispark i livsfarlig posisjon. På grunn av vind klarte ikke Ranheim å ta frisparket før det var gått over fem minutter av overtiden, og dessverre endte det med utligning, etter at Start blokkerte Ranheims første forsøk.

Blytungt i en kamp, som absolutt ikke var perfekt, men som vi følte vi hadde kontroll på.

Nå er det Raufoss som skal få føle vår vrede førstkommende torsdag.