Deilig seier foran folksomt bortefelt

Sindre Tjelmeland kunne smile etter at målscorerene Sander Sjøkvist, Jonatan Braut Brunes og Eirik Schulze fikset lagets andre strake seier, borte mot Grorud søndag ettermiddag. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB.

Vi møtte Grorud borte i Oslo i ettermiddag. Våre fremmøtte supportere fikk se et Start-lag med full kontroll vinne sin andre strake seier.

Slik var kampen:

6 min: Kjempesjanse for Eirik Schulze! God ball inn bak fra Tønnessen mot Schulze som skyter på volley. Midt på keeper, prøver å legge inn på returen, men Grorud får klarert.

12 min: Sanyang stopper en kontring og får det gule kortet.

21 min: Basilio Ndong crosser over til Sander Sjøkvist som setter inn 1-0.

27 min: Tønnessen løfter inn bak til Sanyang, som header tilbake til Brunes som avslutter på første. Keeper slår til corner.

Omgangen fortsatte med Start-dominans, og vi kunne like gjerne økt ledelsen både en og to ganger, men etter 45 spilte minutter gikk vi til pause på stillingen 1-0.

58 min: Eirik Schulze med en nydelig gjennombruddspasning til Jonatan Braut Brunes, som alene med keeper setter inn 2-0.

70 min: Valsvik byttes inn for Alagie Sanyang.

76 min: Cresswell kommer inn for Fallenius.

81 min: Jonatan bryter Groruds forsøk på å spille seg ut bakfra, og alene med keeper spiller han ballen til Eirik Schulze som setter ballen inn i det åpne målet.

83 min: Henrik Robstad, Vegard Bergan og Jesper Gregersen kommer inn for Emir Derviskadic, Vito Wormgoor og Basilio Ndong. Jesper Gregersen debuterer.

90 min: Slutt. Kampen ender 3-0.