- Lagets prestasjon nærmer seg nivået til supporterene

Hovedtrener Sindre Tjelmeland var veldig fornøyd etter 3-0-seier over Grorud på bortebane søndag ettermiddag. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB

Annonse:

- Lagets prestasjon begynner å nærme seg nivået vi har sett blant supporterene på årets bortekamper, sier Sindre Tjelmeland etter kampen og legger til:

Et helt fantastisk oppmøte i dag igjen, med masse god stemning og lyd gjennom kampen.Det gir oss en enorm støtte, og det er så deilig å kunne gi noe tilbake i form av tre poeng,

Vi cruiset inn til en 3-0-seier over Grorud etter mål av Sjøkvist, Brunes og Schulze. Kampfakta kan leses i sin helhet her og kampreferat kan leses her.

Vi gjorde en liten tvist i formasjonen i forkant av denne kampen, for å få flere spillere i offensive posisjoner. Med 3-0-seier kan man trygt si at trenerteamet lykkes i den vurderingen.

En annen vurdering som ble gjort var å gi unggutten Jesper Gregersen sin debut. Gutten som er født i 2004 fikk sin debut da han i det 85. spilleminutt ble byttet inn for Emir Derviskadic.

- Jesper får fullt fortjent sin debut i dag. Han kommer inn fordi han har vært god på trening og i perioder for Start 2, og har bevist at han har noe å bidra med, sier vår hovedtrener om den 17 år gamle debutanten.

Jesper Gregersen.jpg
Jesper Gregersen fikk sin debut for Start i dag.

Neste kamp er 15. mai kampen mot Sogndal. Billetter til denne kan kjøpes her.

- Nå skal vi nyte denne seieren i kveld, så håper vi at 15. mai blir en liten festdag og at vi kan gjenskape "16. mai-følelsen" med masse folk på tribunen og god stemning. Så skal vi stå for underholdningen, avslutter Tjelmeland.

Annonse fra Obos-ligaen: