Tap i lokalderbyet

Det ble ikke resultatet vi var ute etter denne kvelden. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Regnet høljet ned kun kort tid før kampstart, men da spillerne løp ut på matta, dukket også sola opp. Og mange trodde kanskje dette var et frempek på hva som skulle skje denne onsdagskvelden.

Men det skulle bli sorte skyer for Start-laget mot naboene fra Grimstad.

Laget: Deumeland, Reinhardsen, Jørgensen, Bergan, Tønnessen, El Makrini, Belli, Moldskred, M. Ugland, Ramsland, Markovic

2-4 Akeem Latifu 58'

Gule kort: Robstad, Bergan, Ramsland (Start) Sastre, Furtado (Jerv).

4 min: Jerv får til en heading mot mål etter et hjørnespark, men Jonas Deumeland i Start-buret har full kontroll.

6 min: Jerv med en ny avslutning på mål, men skuddet fra Willis Furtado går et stykke utenfor mål

7 min: Start tar ledelsen 1-0 ved Martin Ramsland. Spissen smeller til fra utenfor 16-meteren, og Jerv-målvakt Øystein Øvretveit rekker ikke bort i hjørnet for å redde skuddet.

10 min: Jerv med en ny sjanse. Denne gangen er det Iman Mafi som skyter, men Deumeland er på.

12 min: Straffespark til Jerv. Diego Campos utligner til 1-1.

13 min: Gult kort til Martin Ramsland

14 min: Sjanse til Start. El Makrini skyter, men skuddet blir blokkert til corner. Den blir det ikke noe av.

16 min;: Kjempesjanse til Start. Start header like utenfor etter et hjørnespark.

19 min: Start med et par innleggsmuligheter, men de klarer ikke å utnytte dem.

20 min: Ny kjempesjanse til Start og Martin Ramsland. Bergan header ballen inn i feltet, men skuddet til Ramsland blir blokkert.

23 min: Frispark til Jerv i farlig posisjon, men skuddet fra Campos blir blokkert. Ny sjanse like etterpå, men Deumeland viser katteaktige reflekser for å holde ballen ute av målet.

29 min: Gult kort til Jervs Juan Sastre da han løper ned Ramsland på vei fremover.

31 min: 2-1 til Start, og det er igjen Martin Ramsland med en knallheading i feltet.

32 min:Mikal Ugland kommer alene med målvakten og vinner ballen i en duell, men dommer dømmer frispark til Jerv.

34 min: Jerv utligner etter et hjørnespark ved Diego Campos. 2-2

36 min: Kjempesjanse til Furtado og Jerv, men skuddet blir reddet av Deumeland.

39 min: Ny stor sjanse, denne gangen til Start. Innlegget blir headet rett opp i luften fra Jervs Sandberg og målvakten får akkurat slått til hjørnespark.

41 min: Jerv angriper og Furtado får til slutt avsluttet, men Deumeland er på plass og slår til hjørnespark.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 2-2. En forrykende førsteomgang endte med fire mål, og blir fort flere fortsetter det på denne måten.

Ingen bytter i pausen.

50 min: Jerv med en helt utrolig sjanse, der Campos header ballen like utenfor mål fra kort avstand.

51 min: Jerv opp i 3-2 ved Erik Tobias Sandberg etter et hjørnespark.

56 min: Belli får avsluttet et innlegg, men headingen går over mål.

58 min: Jerv går opp i 4-2 etter en scoring av Akeem Latifu.

66 min: Belli Moldskred og Ugland går ut, Henrik Robstad og Emil Pedersen kommer inn

67 min: Markovic med et skudd fra distanse, men målvakten har full kontroll.

68 min: Jerv Konte ut, Jørgen Solli inn

69 min: Jervs Furtado får gult kort

72 min: Sastre ut, Håbestad inn

76 min: Start er nære på etter et innlegg fra Schulze, men headingen fra Ramsland går over mål.

77 min: Jerv prøver seg på et skudd, men ballen går et stykke utenfor målet.

78 min: Markovic frisk på venstrekanten, men innlegget havner i hendene på målvakt Øvretveit.

80 min: Robstad med noen flotte dragninger på venstrekanten og får også til et skudd, men målvakten er med på notene.

82 min: Reinhardsen går ut, og Sander Sjøkvist kommer inn.

86 min: Jervs Furtado går ut, og Håkon Suggelia kommer inn.

87 min: Vegard Bergan får gult kort

88 min: Henrik Robstad får gult kort.