Start mistet trepoengeren på overtid

Sander Sjøkvist vartet opp med en flott scoring, men seieren glapp på overtid for Startgutta. Foto: Tor Erik Schrøder NTB

En solfylt Sparebanken Sør Arena ventet Start og Raufoss lørdag ettermiddag. Det var nærmere 30 grader ute på banen, men hjemmepublikummet håpet at Starts spill skulle varme dem enda mer.

Raufoss stod høyt de første minuttene, uten å skape de store farlighetene, mens Start ikke heller kom til noe annet enn et par halvsjanser.

Starts første store sjanse kom etter kvarteret spilt, da Peter Reinhardsen kontret oppover høyrekanten og la et flott innlegg til Eirik Schulze. Mandalitten fikk slengt ut beinet, men avslutningen gikk dessverre like over mål.

Bare to minutter senere fikk Start en ny stor sjanse. Eman Markovic gikk på et flott løp, ballen gikk ut til Sander Sjøkvist, som igjen fant Belli Moldskred alene på lengste stolpe, men målvakten reddet til hjørnespark.

Start var virkelig i siget i denne perioden og skapte flere farligheter anført av blant annet en frisk Markovic og Belli Moldskred.

Etter en liten drikkepause kom Raufoss mer med i kampen, og den siste halvdelen av førsteomgang var ganske jevn. I de siste par minuttene før slutt kom Start til flere store sjanser, der Belli Moldskreds stang ut-skudd var den aller største, men lagene gikk til pause på 0-0.

Begge lagene kom ut i andreomgang med samme elleve som startet kampen.

Start fortsatte å skape sjanser i andreomgang, og ti minutter ut i omgangen fikk Start en drømmesjanse. Start stod høyt og vant ballen på rundt 30 meter. Eman Markovic fikk med seg ballen inn i 16-meteren og fikk avsluttet i stanga, før han vippet ballen inn til Martin Ramsland som satt ballen i mål. Men målet ble annullert etter at ballen hadde vært over dødlinjen.

Etter 65 minutter fikk endelig Start hull på byllen. Først tok Sander Sjøkvist en tunnel på en Raufoss-forsvarer, før han banket ballen i mål. Herlig scoring av unggutten og 1-0 til Start.

Like etterpå kontret Martin Ramsland for Start, men avslutningen ble slått til hjørnespark.

Mot slutten fikk Raufoss et lite press på oss, og på overtid skjedde det som ikke skulle skje. Bortelagets toppscorer Mame Nidaye fikk rom i 16-meteren og banket inn utligningen langt på overtid.

Det føltes veldig urettferdig etter en god kamp av hjemmelaget, men tre poeng ble det ikke i dag heller.

Nå gjenstår hjemmekamp mot Stjørdals/Blink førstkommende onsdag, før vi tar et par cuprunder og litt ferie.