Oppsummering av kampen mot Åsane

Det ble 0-2 tap mot Åsane. Slik var kampen. Foto: Skjermdump fra discovery+

Det var en litt redusert tropp som dro til et vanskelig bortemøte med Åsane i Bergen lørdag ettermiddag. Mohamed El Makrini og Matias Belli Moldskred satt begge i karantene, mens Mikael Ugland og Joackim Jørgensen slet med skader.

Dermed ble det unge Altin Ujkani som stilte i førsteelleveren for aller første gang i et nytt 1-3-4-3-system.

Det var et grått og vått vær som møtte Startlaget i Bergen

5 min: Mye balltrilling i begynnelsen. Start prøver å bryte høyt, men de har ikke klart å skape de store sjansene frem til nå.

12 min: Åsane tar ledelsen på hjørnespark ved Håkon Lorentzen 1-0

14 min: Ny sjanse til Åsane når Herrem nesten kommer alene med Deumeland. Stian Nygard nære på like etterpå.

25: Gult kort Sindre Austevoll

26 min: Eirik Schulze får skutt fra utenfor 16, men skuddet går rett på målvakten.

30 min: Stor sjanse til Åsane når Lorentzen får avsluttet fra kun få meter, men ballen blir klarert ut til hjørnespark.

34 min: Start vinner ballen høyt, Ramsland får avsluttet fra en god posisjon, men ballen går dessverre et stykke utenfor mål.

40 min: Ramsland vinner ballen i en livsfarlig posisjon, men bare en god redning av målvakt Mark Jensen gjør at det ikke står 1-1.

41 min: Åsane fremme igjen, men skuddet går utenfor mål.

42 min: Deumeland med en kjemperedning på et skudd fra Nygård, mens Åsane får en ny sjanse bare sekunder etter, men heldigvis gikk den i stanga og ut.

Pause 1-0

46 min: Knallhardt skudd fra Markovic, men skuddet går like utenfor mål.

49 min: Frispark i farlig posisjon, men Buch Jensens skudd blir blokkert og Åsane får kontroll.

53: Klabb og babb i feltet etter et hjørnespark og Start er veldig nære på å utligne.

53 min: Gult kort til Ujkani.

55 min: Robstad med et godt løp og innlegg, men målvakten får flikket til hjørnespark. Start mye mer med nå. Hjørnesparket header Markovic utenfor.

63 min: Sander Sjøkvist ut, Emil Pedersen inn.

65 min: Nesten selvmål av Start når Bergan sender ballen mot eget mål, men Deumeland klarer å redde ballen på streken.

68 min: Emil Pedersen med en stor sjanse når han flikker et innlegg mot mål, men ballen går heller ikke denne gangen i kassa.

69 min: Gult kort Eirik Schulze.

69 min: Start med nytt bytte. Vegard Bergan ut, Adeleke Akinyemi inn.

72 min: Flott angrep av Åsane, men innlegget blir til slutt klarert av Start.

73 min: Åsane får et mål annullert for offside.

79 min: Ramsland finner Pedersen på løp, han får til et godt innlegg, men Akinyemi er cm unna å sette ballen på mål.

84 min: 2-0 til Åsane

90 min: Ujkani ut, Lyder Daland inn