Nytt tap i sluttminuttene for Start

Det ble nok et tap i Obosligaen for Start, da Strømmen satte inn 2-1 like før full tid på Strømmen stadion. Foto: Skjermdump fra Discovery+

Start tapte 2-1 mot Strømmen på bortebane i Obosligaen fredag kveld, etter å ha presset hjemmelaget store deler av andreomgangen.

I et strålende solskinn møtte Start Strømmen på bortebane. Og ekstra fint var det å se bortesupportere nyte sola på Strømmen stadion.

Start åpnet kampen best. Vi vant ballen høyt og skapte et godt press på hjemmelaget de første minuttene, men utover i omgangen ble kampen mer jevnspilt, der ingen av lagene klarte å skape særlig store sjanser.

Men etter en drøy halvtime var det Strømmen som skulle ta ledelsen ved tidligere Start-spiller Jibril Bojang. 1-0 til Strømmen.

Like etterpå var Start nære på å utligne, da Eman Markovic snappet opp en ball på kanten av 16-meteren og lobbet over målvakten, men dessverre for Start gikk ballen i stanga og ut.

Start fikk en ny sjanse på overtid av førsteomgangen, da Ramsland fikk vendt opp på 16 meter og skutt mot mål. Målvakten mistet ballen, men klarte å redde unna før ballen gikk over målstreken.

Strømmen gikk til pause med en 1-0-ledelse, og Start imponerte ikke nevneverdig.

I pausen gikk Vegard Bergan ut og Matias Belli Moldskred kom inn.

Men bytte hjalp ikke nevneverdig. Start fortsatte å slite med å skape store sjanser. Først etter et drøyt kvarter fikk Start en god sjanse. Et godt innlegg fra høyre fant Eman Markovic på lengste stolpe, men kantspilleren klarte ikke å holde avslutningen nede, og ballen fløy over målet.

Og plutselig satt utligningen til 1-1 etter 66 minutter. Mikael Ugland stod langt ute på vingen og så en liten åpning, smalt til og ballen den snek seg inn helt nede ved stolperoten. Flott scoring av unggutten.

Start var inne i en god periode nå, anført av en frisk Eman Markovic. Det meste ble skapt fra vingens venstre kant.

Start skapte enormt mange hjørnespark i denne kampen, men dessverre ble det skapt få farligheter fra hjørneflagget. Start endte faktisk opp med hele 18 hjørnespark, men ingen av dem endte med scoring.

Men det hjalp fint lite da Strømmen fikk sitt ene hjørnespark i andreomgang og Sander Birkeland scoret med bare sekunder igjen før full tid. Nytt tap i sluttminuttene og en blytung tur hjem til Kristiansand.

Dermed ble det 2-1 til hjemmelaget.

Vi skapte en del men ikke farlige nok muligheter. Her må det jobbes enda mer.