Kristoffer Tønnessen: - Vi møter ikke opp til krigen

Start tok et stort steg tilbake fra Ull/Kisa-kampen og tapte dessverre 4-2 på Jæren. Her er video og oppsummering av kampen. Foto: Rune Hægeland

Det var god stemning blant bortefansen på tribunen før kamp, og de tilreisende supporterne gav mye lyd fra seg i dagens kamp.

Amund Wichne ble pappa natt til lørdag, og dermed var det duket for den 17 år gamle Obosliga-debutanten Jasper Silva Torkildsen i mål for Start.

Etter at begge lag hadde skapt noen farligheter, var det hjemmelaget Bryne som tok ledelsen etter en snaut kvarter. Keeper-debutant Torkildsen var uheldig og kolliderte med en Bryne-forsvarer, og dermed kunne Robert Undheim sende ballen inn i det åpne målet og 1-0 til hjemmelaget.

Ingen god start på kampen for debutanten.

Og det skulle ikke gå veien for Start i førsteomgang. For det lille laget skapte gikk enten utenfor mål eller ble enkelt klarert av et hardtarbeidende hjemmelag.

Silva Torkildsen fikk vist seg frem like før halvtimen spilt, da han på mesterlig måte reddet et skudd fra målscorer Undheim. Men etter 34 minutter glapp det igjen for bortelaget.

En Valsvik-klarering gikk rett i ansiktet til Vegard Bergan, og Kristoffer Hay fikk pirket ballen videre til Sixten Dale Jensen som økte til 2-0 for hjemmelaget.

Det ble også pauseresultatet.

Trener Sindre Tjelmeland gjorde to bytter i pausen. Ask Tjærandsen-Skau kom inn for Eirik Schulze, mens Sander Sjøkvist kom inn for Matias Belli Moldskred.

Og Sjøkvist fikk en fin sjanse allerede etter noen minutter ut i andreomgangen, men Bryne-målvakten Nicklas Frenderup hadde god kontroll på avslutningen fra utenfor 16-meteren.

Men vondt skulle bli til verre, for etter 52 minutter satte Meinhard Egilsson Olsen inn 3-0 til hjemmelaget på en kontring.

Start ble presset tilbake og klarte ikke å straffe Bryne før forsvarer Vegard Bergen steg høyest på et innlegg og reduserte til 1-3 etter 66 min. Et lite håp ble tent på Bryne.

Men den lille gnisten ble umiddelbart slukket av et effektivt hjemmelag. For etter 72 minutter kontret Bryne, og Undheim fikk æren av å definitivt punktere kampen med sin 4-1-scoring.

Fem minutter før slutt presset Eman Markovic frem en redusering, men det var dessverre for sent, og Start tapte 4-2 på Bryne.

- Det er et fortjent resultat, uttalte trener Sindre Tjelmeland etter kampen, og fortsatte.

- Vi taper denne kampen, og det er bare å komme seg på jobb igjen. Vi må være til stede og levere jevnere prestasjoner enn det vi har gjort til nå.

- Vi møter ikke opp til krigen, sa kaptein Kristoffer Tønnessen.