Stokkelien feb 14

Stokkelien vender hjem

Mads Stokkelien er klar for comeback i gult og svart.

Annonse:

-Det er helt fantastisk å være tilbake i Start. Jeg kan ikke vente med å ta på meg den gule drakta igjen med nummer 18. Jeg er utrolig glad for at jeg nå får muligheten til å komme hjem til klubben i mitt hjerte, og kombinere dette med skolen. Jeg har vært i dialog med Even og Mons hele veien, og dette hadde ikke vært mulig uten deres vilje og evne til å være løsningsorienterte, sier Mads Stokkelien.

Stabæk og New York

Kristiansanderen forlot Start i 2012. Siden den gang har han vært i Stabæk og New York Cosmos.

Nå får han altså tilbake det gamle draktnummeret sitt. Henrik Breimyr som nettopp fikk utlevert nummer 18 var mer enn villig til å overlate det magiske tallet til spissen som slo gjennom for Start i 2009 og scoret noen spektakulære volleymål på Sparebanken Sør Arena.

- Jeg ser virkelig fram til å være med å bidra både på og utenfor banen for at vi nå samlet skal få til en god sesongavslutning. Jeg håper å se mange kjente ansikter på tribunen neste hjemmekamp, sier Stokkelien.

- Fenomenal type

I Start er det stor glede over at Stokkelien gjør comeback.

- Da vi skjønte at Mads sin tid i New York var over, måtte vi selvsagt snu oss rundt for å se om vi begge hadde en felles interesse i få til noe. Derfor er det med stor glede at vi fikk dette til. Mads er en fenomenal type, både på og utenfor banen. Han har den rette gutsen og energien vi trenger for å skape stolthet for laget i tiden som kommer. At Mads er en lokal gutt som har Start i sitt hjerte, er ren bonus for oss, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Stokkelien er mest sannsynlig på plass i Kristiansand kommende torsdag. Foreløpig har Stokkelien signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: