start-molde, kaptein vikstøl

Start - Molde 0-3 (0-2)

Men takket være at Viking slår Mjøndalen 3-1 i Stavanger, er vi sikret kvalik-spill etter en svært spennende innspurt.

I 1. omgang lå Start lavt og satser på kontringer og dødballer hvor ingen av lagene kom til de helt store sjansene før Sander Svensen sendte Molde i ledelsen med et skudd fra 16 meter etter 22 minutter. Ettersom Mjøndalen leder i Stavanger, ser det på dette tidspunktet mørkt ut for Tippeliga-tilværelsen, Derimot går ikke Start umiddelbart i angrep av den grunn, og fortsetter i samme duren.

Etter 41 minutter får Molde frispark på hjørnet av 16 meteren, hvor det blir slått inn i feltet og Ruben Gabrielsen dobler  ledelsen for moldenserne.

Dermed går Molde til pause med en 2-0-ledelse, og Start må framvoer i andre omgang.

I pausen gjør Stat ingen bytter mens Etzaz Huussain kommer inn for Agnaldo på Molde.

Molde åpner den andre omgangen med å gå rett i angrep, men Start får avverget.

Så kommer derimot et Start-rykk etter 50 minutter hvor laget er nær redusering. Dessverre blir det ingenting ut av den påfølgende corneren. I stedet kommer Molde og  nære ved å gå opp til 3-0, men Opdal avverger.

Start står derimot atskilling høyere i banen etter pause enn hva tilfellet var i 1. omgang, og kommer til innlegg, cornere halvsjanser..

Etter 68 minutter fåt Jørgen Hammer seg en smell og må byttes ut. Inn kommerJon Hodnemyr.

Så stiger stemning på stadion da Viking utligner hjemme mot Mjøndalen, og like etter, i det 70. minutt, er Rindarøy nære ved å redusere for Start.

Men så, etter 72. minutter kommer Molde og øker ledelsen til 3-0 ved Per Egil Flo, og Start er under streken igjen. Opdal redder den første muligheten, men Flo setter inn returen.

Etter 75 minutter er Start nære 1-3, men Børufsen header like over og etter 79 minutter er det Hollingen som skyter over. På overtid er også Ikenna nære, men flere mål blir det ikke

Takket være at Viking slår Mjøndalen 3-1 i Stavanger, er vi sikret kvalik.