Kamp forgjeves SF

Sandefjord - Start: 4-1 (2-0)

Start sliter og gikk på ny stjernesmell mot tabelljumbo Sandefjord

Annonse:

Borgersen hadde flyttet Ajer Vassbakk opp, og lot Salvesen få sjansen fra avspark. Hollingen inne sentralt. Ellers oppstilling som "vanlig". Denne kampen skulle vinnes!

Kampen er i gang!
Men: Etter ett minutt og to sekunder gikk vertene i angrep. En ball ble lempet over vår midtbane, og forsvaret sprikte i alle retninger. Opdal ruset ut og kom fullstendig på bærtur utenfor eget felt. Kjell Rune Sellin hadde en enkel oppgave med å trille ballen i åpent mål! Aldeles grusomt!

Sjanser, men ingen mål
Da startgutttene omsider våknet, kom de seg fremover og skapte noen halvsjanser. Etter 14' utnyttet Ajer en tabbe bak hos Sandefjord. Han nådde en ball foran Busk Jensen og vippet ballen over keeperen fra fem meter. Utenfor!

To minutter etter hadde Sandefjord en gedigen sjanse til å doble ledelsen, men Opdal og Christensen fikk til slutt renset unna.

Ny brøler bak
Sandefjord kom på et raid etter 27'. Hammer og Opdal møtte på 16-meter. Hammer skulle lense ballen unna, men bommet regelrett på ballen! Opdal ble satt matt, og Dieng utnyttet sjansen og trillet ballen i mål. Aldeles utgjort etter at vi har vært med på spillet og skapt sjanser. Men slike feil kan man bare ikke gjøre!

Tynt inn mot pause
Sekundene tikket inn mot pause uten flere mål. Start maktet heller ikke  skape målsjanser etter SF-scoringen. Det ble noe tynt fremover, og høyresiden vår var nesten usynlig. Sandefjord ledet fortjent. Men det har skjedd større undere enn at et lag har tatt igjen en to-målsledelse. Vi ventet i spenning på andre omgang.

Ekspertene forventet bytter i pausen, men Borgersen fortsatte med samme mannskap. Ville vi få se et skarpere Start i denne omgangen?

Tam åpning
Start var med, men uten å være veldig farlige på mål. I stedet var det gjestene og Sellin som hadde omgangens første gode sjanseetter 53'. Opdal var nok en gang var på halvdistanse, men Edvartsen blåste frispark i favør Start.

Redusering
Etter 63' fikk vi opp et godt press på mål etter at Stokkelien ble byttet inn. Flere var involverte i presset, og Ajer slo til slutt et hardt og flatt innlegg fra venstre langs Sandefjords femmeter. Ballen ble presset inn av en uheldig forsvarer foran en truende Stokkelien på bakerste stolpe.

Kampen stod og vippet
Hammer berget oss med ei lang tå etter 73' da Sandefjord var på nok et giftig besøk i vår boks, og Børufsen fikk en god sjanse etter 79', da han ble spilt fri i boksen. Han valgte å gå for kraft, og skuddet ble slått over av Busk i målet til SF.

En sliten Hoff ble byttet mot Ikenna etter 80'.

Spikeren 
Start håpte på en scoring i sluttminuttene, men det var i stedet vertene ved Dieng som scoret. Dieng dro seg på tvers utenfor vårt felt, fikk tid og rom og valgte å avslutte med et skudd som gikk inn. Heller ikke her var det overvettes bra forsvarsspill. Et skudd Opdal muligvis burde hatt kontroll på.

Og som om ikke det var nok, så scoret innbytter Mendy Sandefjords fjerde mål ti sekunder før full tid. Dette ser temmelig håpløst ut.

Tabellmessig er vi i skrivende stund fortsatt forbi Mjøndalen og Tromsø, men de har ennå ikke spilt sine kamper i denne runden. Det ser ikke bra ut, rett og slett....

Neste kamp ut er hjemme mot Mjøndalen 23. oktober kl. 1900

 

 KOMPLETT ARENA        

IK START: (1-4-4-1-1) 

  Dato : 17. oktober

 Tilskuere:
 3435 tilskuere

Håkon Opdal, Gummi Kristjansson (Daniel Aase fra 90'), Michael Christensen, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl, Espen Hoff (Austin Ikenna fra 80') - Andreas Hollingen (Mads Stokkelien fra 62'), Henrik Breimyr, Espen Børufsen, Kristoffer Vassbakk Ajer og Lars-Jørgen Salvesen

 DOMMER : 

  Svein Erik Edvartsen

 MÅL: 

SANDEFJORD:  (3-5-2)

 1-0: Sellin (2')
 2-0: Dieng (27')
 2-1: Selvmål (63')
 3-1: Dieng (89')
 4-1: Mendy (93')
 
 
 


 

Jakob Busk Jensen, Victor Demba Bindia - Lars Grorud, Eirik Offenberg, Cheikhou Dieng, Pau Morer, William Kurtovic,Erik Mjelde (Mendy fra 85'),Eirik Lamøy (Juel-Nielsen fra 71'), Kjell Rune Sellin og Kristoffer Normann Hansen  (Mads Pedersen fra 57')

 KORT

 

 Gule kort:        
 Morer (60')
 Vikstøl (65') mnm  
 Juel-Nielsen (87')
 Christensen (87')
 
 

 Røde kort:
 Ingen

 
Hode portrett 14 Vikstøl
Hode portrett 14 Vikstøl


Kaptein Vikstøl og lagkameratene
tapte så det suste mot tabell-
jumbo Sandefjord. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: