Konradsen scorer - RBK

Start - Rosenborg: 0-4 (0-3)

Stortap da Konradsen satte tonen for et effektivt RBK med sin tidlige scoring

Annonse:

Ny uhyre viktig kamp med topp mot bunn av tabellen. 

 Vi vet alle hva som stod på spill.
Borgersen valgte samme grunnstamme fra avspark som i forrige kamp. Spillergruppa var offensive i hodet før avspark, og tonen var at man definitivt ikke skulle legge seg bakpå.

Offensive lag
Start var fremå allerede etter tre minutter og fikk en corner. Christensen var først på hodet, men ballen strøk like utenfor. Like etterpå var Stokkelien gjennom på en vipp, men brukte et trekk for mye. Start ville fremover, men det ville RBK også:

Tidlig baklengs
Etter seks minutter var de fremme på et raid. Et innkast ble flikket inn i boksen , og Konradsen smelte til inn i mølja foran mål. Ballen fant den rette millimeteråpningen og strøk inn helt ved stolpen.

De neste minuttene viste at RBK var fornøyde med stillingen, og trillet mye ball. Start jaktet på raske overganger, men det ble med tendensen. Presisjonen og bevegelsene på siste tredel var ikke god nok. Men det pekte i riktig retning.

Sjanser til utligning
Etter 20' hadde Børufsen en fin heading på et innlegg, men Andre Hansen var god og reddet. På den påfølgende corneren hadde Vikstøl en avslutning det luktet svidd av, men Hansen tok den også!

Omdiskutert straffe
Etter 25' ble det en gedigen pipekonsert mot dommer Døvle. Fredrik Midtsjø ble taklet på siden av boksen vår og falt inn i feltet Døvle pekte på straffemerket. Pål Andre Hellend satte straffen i mål til øredøvende piping. Slik vi så det fra vår posisjon, ble fellingen tatt på utsiden av boksen! Meget synd etter en bra periode av Start.

Ny baklengs rett før pause
Rett før pause smalt det igjen. Et flatt skudd fra Midtsjø gikk innom et forsvarsbein, endret retning, og smatt inn under Opdal. Dommertrioen gikk til pause under øredøvende pipekonsert.

Ville Start løfte seg etter pause?

Ny spiker
Omgangen var bare to minutter gammel da en flikk sendte Skjelvik gjennom på blankt mål. Han satte ballen kaldt forbi Opdal i nettet. En fæl åpning på omgangen.

Antiklimaks
De neste minuttene ble et aldri så lite antiklimaks. Målene preget naturlig nok Starts spillere, og RBK fikk trille mye ball. Kun en flott parade av Opdal etter 63' skapte liv på tribunene.

Borgersen satte inn Segberg og Salvesen midtvegs i omgangen for Breimyr og Stokkelien i håp om å få mer energi inn i spillet. Men det fortsatte å butte imot. Pasninger, bevegelser, dueller. Lite stemte. Startspillerne ble i lange perioder bare løpende i mellom.

Ikenna fikk også noen minutter mot sluttten. Salvesen hadde en suser mot nærmeste vinkel på overtid, men ble dømt i off-side av Døvle.

Det endte med fæle fire baklengs. RBK var effektive. Eneste trøsten er i kveld at alle våre motstandere i nedrykksstriden tapte sine oppgjør de også. Og nå møter vi to av disse motanderne. Det blir skjebnekamper!

Neste kamp ut er borte mot Sandefjord  17. okt. kl. 1530 før Mjøndalen gjester Kristiansand 23. oktober.

 

 Stadion:   SP. SØR ARENA         

IK START: (1-4-4 -2) 

  Dato : 4. oktober

 Tilskuere:
  5386 tilskuere

Håkon Opdal, Gudmundur Kristjansson, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl, Espen Hoff, Kristoffer Vassbakk, Ajer, Henrik Breimyr (Erlend Segberg fra 57'), Espen Børufsen (Austin Ikenna fra 82'), Mathias Rasmussen og Mads Stokkelien (Lars Jørgen Salvesen fra 71')

 Hoveddommer : fløyte

 Trond Ivar Døvle

 Målscorere: football_small

ROSENBORG:  (4-3-3)

 0-1: Konradsen (6')
 0-2: Helland (26' - str.)
 0-3: Midtsjø (45')
 0-4: Skjelvik (47')
 
  


 

Andre Hansen (Alexander Lund Hansen fra 78'), Jonas Svensson, Jørgen Skjelvik, Johan Lædre Bjørdal (Tore Reginiussen fra 79'), Mikael Dorsin, Anders Konradsen, Ole Kristian Selnæs, Fredrik Midtsjø, Yann Erik de Lanlay, Matthias Vilhjalmsson og Pål Andre Helland (Holmar Eyjolfsson fra 34')

 Kort

 

 Gule kort:      
 Salvesen (86')
 
 

 Røde kort:
 Ingen

 
Hode portrett 14 Vikstøl
Hode portrett 14 Vikstøl


Kaptein Vikstøl må bare erkjenne
at tapet ble 0-4

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: