jubel på levermyr, jerv-start

Jerv - Start: 1-1 (0-1)

Tøft og tett på Levermyrs isdekke. Spenningen lever foran returmatchen.

Annonse:

Så var finalespillet i gang! Jerv hadde utrolig nok spilt seg helt frem til kvalik om Tippeligaspill. Og storebror Start stod på motsatt halvdel. En folkefest av de sjeldne!

Og det var hjemmelaget som åpnet friskest. Før fem minutter var gått, hadde de spilt seg til to store sjanser. Det steinharde og ujevne underlaget får ta noe av skylden for at spillet ble preget av dueller, poling, sprett og måk. Og nettopp det spillet så Jerv ut til å beherske hakket bedre enn Start.

Spillet jevnet seg ut, og etter 20 minutter ble Stokkelien sendt gjennom på en løpeball fra Børufsen. Han tok godt vare på den, og presset satt han ballen i nettet. Dermed Start i føringen. Godt for Start. Godt for kampbildet.

Men Jerv er et lag som ikke gir en millimeter. De stod på i duellene, og lot ikke Start få rom å løpe i. Midtvegs i omgangen kom Ohi alene mot Opdal, men satte ballen over tverrliggeren. Det skulle ikke gjøres mange feil bak hos Start før Jerv var der med mange mann.

Kaptein Vikstøl fikk et par vonde overtråkk og måtte ut like etter halvtimen. Gummi ble erstatteren. De John ble skjøvet inn som stopper, og Gummi tok høyrebackplassen.
Jerv fikk mer og mer ballinnehavdet siste kvarteret av omgangen, og det var nære på mange ganger inne i boksen. Tendenser til ballwatching ved flere anledninger.

Start var faktisk heldige som kjempet seg inn til pause med ledelse!

Andre omgang åpnet som første sluttet. Start stod bak og bare slo unna i blinde uten adresse. Dette ga Jerv unødig mye ballinnehav.

Etter 50' fikk Start alle sjansers mor servert. Ajer rev med seg ballen og slo inn fra venstre på femmeter. Der stod Startspillerne i kø for å avslutte, og utrolig nok endte det med en avslutning over mål fra Stokkelien.

Ikenna ble byttet inn for Hollingen etter 64', og han skapte litt mer tyngde fremover i Starts spill, men begge lag slet med å komme til de helt store sjansene. Antallet headinger opp i været, derimot, var det ikke mangel på.

Sandnes fikk de siste 10 minuttene for Hoff. Borgersen tenkte vel defensivt i det byttet. 

Jerv hadde en kanonsjanse etter 83', men Opdal nektet å slippe inn ballen. 

Etter 87' glapp det til slutt for Start. Et innlegg på tvers fra høyre ble møtt av Ohi på bakerste bak Gummi. Ballen i nettet, og Levermyr eksploderte. Utligningen var et faktum. Vi var inne i "Jerv-timen". De siste fem-ti minuttene.

Jerv berget håpet i sluttminuttene med sin utligning. Dermed blir det uhyre spennende i returmatchen til onsdag. Uten den scoringen tror vi Jerv hadde fått det tungt i Kristiansand. Nå lever det i beste velgående.....

Returmatchen går hjemme på Sparebanken Sør Arena
Onsdag 25.11. kl. 1900

 

  LEVERMYR         

IK START: (1-4-4-1-1) 

  Dato : 21. november

 Tilskuere: 2.010 

Håkon Opdal, Alex DeJohn - Michael Christensen - Rolf Daniel Vikstøl (Gudmundur Kristjansson fra 32') - Ole Martin Rindarøy, Espen Hoff (Robert Sandnes fra 79') - Henrik Breimyr - Kristoffer Vassbakk Ajer - Espen Børufsen, Andreas Hollingen (Austin Ikenna 64') og Mads Stokkelien

 DOMMER : 

  Trygve Kjensli

 MÅL: 

JERV:  (1-4-2-3-1)

 0-1: Stokkelien (20')
 1-1: Ohi (87')
 
 

Øyvind Knutsen, Espen Knudsen, Glenn Andersen, Nils Petter Andersen, Henrik Robstad, Andreas Hagen, Jan Jenssen (MacConacher fra 79'), Christoffer Myhre, Denny Antwi (Joachim Edvardsen fra 60'), Ohi Omoijuanfo og Alexander Lind

 KORT

 

 Gule kort:        
 Stokkelien (43')
 Ikenna (67')
 

 Røde kort:
 Ingen

 
HODE 180x240
HODE 180x240


Mads Stokkelien: 0-1

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: