Brann-Start

Brann-Start: 1-2 (0-1)

Formlaget Start sendte vertene nærmere nedrykk!

Annonse:

Kampen var særdeles viktig for hjemmelaget, men også for Start med tanke på jaktende lag bakfra på tabellen.

Mjelde holdt seg til kampplanen fra de tidligere tre oppgjørene, med sin 4-5-1-formasjon. Kompakt og defensivt, men å gå helhjertet på overganger når sjansen bød seg.

Begge lag var litt nølende i åpningen, men det var Start som var farligst frempå. Lønn for strevet kom etter 19 minutter da Gummi glimrende ble frispilt på høyre. Han la inn, og der møtte Matti etter å ha løpt seg fri og bredsidet inn ledelse.

Start var en periode nærmere 2-0 enn Brann var utligning.

Mot slutten av omgangen så vi det vi har sett før: At Start ble for dype i presset, og dermed kom Brann til flere halvsjanser mot slutten av omgangen. Men Start red det av og holdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang holdt seg delvis i samme sporet. Start samlet seg, og Brann trillet ball og lette etter åpninger. 

Start var hele tiden på jakt etter åpninger, og etter 62 minutter fant omsider Asante en åpning. Han avanserte, fant ingen medspillere, men valgte å spille i retning Matti. Karadas er oppofrende, men ender med å sette stikkeren i eget mål.

Start holdt et jagende Brann-lag fra klingen, men etter 81 min fikk hjemmelaget lønn for presset. Innbytter Askar fanget en retur fra Acosta og smelte inn 1-2. 

Derfra og inn ble det uhyre spennende, for Brann kjørte på med alt de hadde, og Start ble presset lavere og lavere. Og dommer Moen la til seks saftige minutter.

Start holdt unna, selv Brann hadde flere gode sjanser. Dermed har vi satt tre av tre kamper, og det er meget solid. Grattis gutter! Dette var etter all sannsynlighet poengene som sikret fornyet kontrakt. Men vi har fem kamper igjen, og det er lag foran oss på tabellen vi kan hente inn.

Midtstopperne fortjener en ekstra honnør for alle duellene de vant bak. Godt kjempet!

I øyeblikket ligger vi på syvende plass, og med mulighet for avansement. Herlig å omsider kunne rette blikket oppover!

I neste runde etter landslagsspausen møter vi Aalesund hjemme:
16.10. kl. 1530 på Sparebanken Sør Arena

 
Stadion: Brann stadion         IK START:

Dato: 5. oktober  

Tilskuere:
11 347

Terje Reinertsen, Amin Nouri, Glenn Andersen, Bismark Acosta, Robert Sandnes (Solomon Owello 80'), Ernest Asante, Gudmundur Kristjansson, Kristoffer Ajer (Seyi Olofinjana 69'), Espen Børufsen, Zlatko Tripic (Espen Hoff 69'), Matthias Vilhjalmsson
Hoveddommer : fløyte
Svein Oddvar Moen
Målscorere: football_small Brann      

0-1: M. Vilhjalmsson 19'
0-2: A. Karadas (selvmål)  61
1-2: M. Pedersen 81'
 

Piotr Leciejewski,   Birkir Már Sævarsson (Joakim Grønner 64'), Azar Karadas, Erlend Hanstveit, Daniel Mojsov,  Erik Huseklepp (Armin Askar 57'), Fredrik Haugen, Stéphane Badji, Kasper Skaanes (Vindheim 77'),  Jakob Orlov, Marcus Pedersen.

 Live

Gule kort:      
57'. D. Mojsov
68'  M. Pedersen
 

Røde kort:

Ingen

Livereferat her : 
Hode portrett 14 Vilhjalmsson
Hode portrett 14 Vilhjalmsson

0-1: Matti Vilhjalmsson

Hode portrett 14 Asante
Hode portrett 14 Asante

assist til selvmål 0-2: E.Asante

 

Annonse fra Obos-ligaen: