Start-Godset scoring

Start-Godset: 2-3 (1-2)

Surt tap etter spennende sluttminutter

Annonse:

Start stilte med en nykomponert sentrallinje grunnet skader og slitasje. Kristjansson og Andersen sentralt bak, Olofinjana og Acosta på midten, og Tripic og Matti på topp. På papiret spennende.

Start fikk en herlig åpning på oppgjøret med scoring allerede etter fire minutter. Acosta timet et opphopp og innløp på en corner og headet knallhardt i nettet.

Stillingen stod seg i drøye kvarteret. Godset kom mer og mer med, og skapte etter hvert problemer rundt vår boks. Ungguttene Ødegaard og Fossum kombinerte seg farlig gjennom våre bakre rekker og serverte pasninger på sølvfat til medspillerne sine. 

Etter 23 minutter serverte unge Ødegaard sin første målgivende. På tvers på 20 meter til Boateng som klemte til og skjøt i nettet utenfor Opdals rekkevidde.

Rundt halvtimen kom Start seg fri og leverer en kanonade av de sjeldne mot Godset-målet. Nesten utrolig at det ikke ble mål. Men Larsen stod som en vegg bakerst.

Etter 38 minutter leverer Ødegaard sin andre målgivende for kvelden. Et skrått innlegg som Ogunjumi stusser i mål. Det kom helt ut av det blå.

Angriperne våre ble tidvis for passive i initiativene sine når vi vant ballen, og dermed kom den lange forover for ofte, og gjorde at Godset fikk holde mye på ballen.

I andre omgang er Start mer med i banespillet og kom seg høyere i banen.

Kampen stod og vippet. Mjelde byttet inn Hoff for Matti med halvtimen igjen. Men de bruddene vi hadde endte ofte med upresise pasninger og balltap.

Etter 67 minutter hamret Godset en ny spiker i kisten. Corner. Presist slått inn av Ødegaard, og Ogunjumi steg alldeles uforstyrret opp. Som i sakte film headet han ballen i nettet. 

Med drøye kvarteret igjen fikk Ajer og Lind et innhopp. Børufsen og Olofinjana ut. De kom med friske ben og godt pågangsmot, og gjorde et fint innhopp. 

Etter 88' dro Lind seg fri på dødlinjen, kombinerte med Ajer og serverte over til Asante som smelte til fra skrått hold i nettet! Alle øynet sjanse til poeng plutselig, og det ble noen spennende sluttminutter.

Men flere mål ble det ikke, og det kjennes litt surt at vi sitter igjen med null. 
Mjelde har ikke all verdens med tid til å få satt et lag før tabelltoer Odd venter borte 24. 8. Og i bunnen av tabellen tetter det seg til.

Se våre blinkskudd fra kampen

 
Stadion: Sparebanken Sør Arena           IK START:

Dato: 15.august 

Tilskuere:
6 098

Håkon Opdal, Amin Nouri,  Gummi Kristjansson,  Glenn Andersen,  Rolf Daniel Vikstøl, Ernest Asante,  Bismark Acosta,  Seyi Olofinjana (Kristoffer Ajer 74') ,  Espen Børufsen (Alexander Lind 74'), Zlatko Tripic, Matthias Vilhjalmsson (Espen Hoff 61')

Hoveddommer : fløyte
Brage Sandmoen
Målscorere: football_small Strømsgodset

1-0: B. Acosta 4'
1-1: B. Boateng 24'
1-2: M. Ogunjumi 38' 
1-3: M. Ogunjumi 60'
2-3: E. Asante 88'

 

Adam Larsen Kwarasey, Mounir Hamoud, Jarl Andre Storbæk, Marius Christopher Høybråten, Gustav Valsvik, Martin Ødegaard (Flamur Kstrati 82'), Mohammed Abu, Bismark Adjei Boateng (Basek Jradi 70'), Iver Fossum og Marvin Ogunjumi (Peter Kovacs 78')

Kort Live

Gule kort:      
45' B. Boateng 
78' E. Hoff
80' M. Abu
90' P. Kovacs
90' G. Andersen

Røde kort:
Ingen 

Livereferat her : 
Hode portrett 14 Acosta
Hode portrett 14 Acosta

Bismark Acosta 1-0

Hode portrett 14 Asante
Hode portrett 14 Asante

Ernest Asante 2-3

 

Annonse fra Obos-ligaen: