Start-Odd

Start - Odd: 0-1 (0-0)

Heroisk kjempet, men hverken nettkjenning eller poeng

Annonse:
Start trengte poeng og å få vist at man kunne opptre med innsats og kollektiv handling. Guttene klarte en av to. Det ble ikke poeng, men de viste en heroisk innsats.

Mjeldes trekk med å flytte Acosta frem på midtbanen fungerte meget bra. Selv om vi ofte mistet ballen offensivt, klarte midtrekka å vinne tilbake. Dette gjorde at vi fikk mye ballkontroll, samtidig som vi nektet Odd de store sjansene. Dette bør ikke bli siste gang Mjelde setter opp Acosta sentralt!

Odd kontret så fort de fikk anledningen, men backrekka og midtbanen lå såpass kompakte at de ikke fant de store rommene å trenge gjennom på.

Stillingen stod seg til pause.

Andre omgang åpnet med et visst Oddpress, men igjen ble de upresise i avslutningene. Spillet jevnet seg ut igjen.

Etter 63 minutter er det dommer Helgerud som havner i fokus for alvor. Han ga direkte rødt kort til Acosta som taklet på ball. Streng tolkning etter vår mening. Konsekvensen av blåsingen utover kampen var også vrien å få øye på til tider.

To minutter etter det røde fikk Odd corner. Ballen ble løpt i mål i ei mølje på femmeter. Steffen Hagen var sist på ballen. Det ble to kjappe i "snuden".

Tøffe tak ventet, og med 10 mann ble det kjempet heroisk. Tripic løp, kjempet og ble tatt hardt mange ganger uten å få noe som helst. Mot slutten lå Start nærmest i en 2-1-6-formasjon, og vi hadde noen store sjanser med kaos inne i Odds boks. Men altså: Ingen nettkjenning. Det kjennes rett og slett utgjort ut nå rett etter kampslutt.

Helgeruds syv gule (fire til Start og tre til Odd) og det ene røde gir slett ikke et dekkende bilde av kampen, for den var verken styggspillt eller amper.

Men ballen må i nettet! Det var det eneste vi savnet etter en god kamp av guttene. En trøst, men dessverre en mager sådann.

Nå er det lite pusterom i kampbilde som vil være kjærkommen for laget:
Neste match er hjemme mot Vard i cupen onsdag 4.juni kl. 1800. 

 
Stadion: SØR ARENA        IK START:

Dato: 25.mai 

Tilskuere:
5 210

Håkon Opdal, Amin Nouri (Ernest Asante 56'), Glenn Andersen, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl, Gummi Krisjansson, Solomon Owello, Bismark Acosta, Espen Børufsen (Matthias Vilhjalmsson 56') , Espen Hoff, Zlatjo Tripic (Babacar Sarr 87')

Hoveddommer : fløyte
Kristoffer Helgerud
Målscorere: football_small Odd   

0-1: S. Hagen 65'

Andre Hansen, Lars-Kristian Eriksen, Fredrik Semb Berge, Steffen Hagen, Thomas Grøgaard, Elbasan Rashani, Jone Samuelsen, Fredrik Jensen (Henrik Johansen 79'), Chukwuma Akabueze (Ole Jørgen Halvorsen 46'), Frode Johnsen og Herolind Shala (Fredrik Nordkvelle 62')

Kort Live

Gule kort:      
20': G. Andersen
22': G. Kristjansson
72': L.E Eriksen
75': S. Owello
86': T. Grøgaard
90': H. Opdal
90': F.S. Berge

Røde kort:
63': B. Acosta 

Livereferat her : 
Hode portrett 14 Andersen
Hode portrett 14 Andersen


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: