Start - Fredrikstad FK 3-1 (1-0)

Start tok sin tredje seier på fire kamper og er enn så lenge på sikker plass på tabellen.

Start åpnet i samme formasjon og med samme besetning som sist. En meget rolig åpning på kampen, der lagene lå og lurte på hverandre. Start trillet ball bak, tok det med ro, og kontrollerte oppgjøret. FFK kom sjelden til farligheter.

Hull på byllen kom etter et lekkert Start-angrep. En kombinasjon mellom Hulsker, Borre og Strømstad, endte med et innlegg som Strømstad ekspederte i mål. Drøye halvtimen var spilt.
Etter scoringen flyttet FFK seg høyere, og skapte en del halvsjanser, men fem minutter etter fikk Start straffe. Årst skjøt flatt og hardt helt nede ved stolperoten, men unge Staw reddet mesterlig.

Snaue fem minutter ut i andre omgang er Bernt Hulsker der. Først et skudd fra skrått hold, og så tar han returen og banket den i mål.

Det ble ampert til tider, og FFK pådro seg hele fire gule kort.

Start fikk uttelling for sin sindige strategi. Fikk organisert seg bedre enn tidligere, og kontrollerte oppgjøret.

Spikeren i kista sørget Starts beste i dag, Martin Borre for. Etter å vært servitør tidligere i marchen, dundret han inn 3-0 etter pasning fra Hulsker. Enkelt og genialt.
- Det er deilig å spille her på Sør Arena, sier Martin Borre etter kampen.
- Vi får en helt fanrtastisk backing fra publikum, og i dag var det en deilig dag på jobb.

- Denne plassen gir vi ikke fra oss, gliste Svein Mathisen etter kampen, og tenkte på tabellsituasjonen.
Start er enn så lenge på sikker plass. Og i morgen møtes Sandefjord og Strømsgodset til dyst.
Det blir uhyre spennende å følge utviklingen til de andre lagene rundt oss på tabellen.

Men det vi så i dag, lover bra for fortsettelsen!

GULE KORT:
37' Gerrbrand
53' Czwartek
54' Gashi
71' Fofana

RØDE KORT:
Ingen
IK START:
Kenneth Høie, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Inge André Olsen, Kristoffer Paulsen, Martin Borre, Ygor Santiago, Fredrik Strømstad, Jon Midttun Lie (Bruno 91), Bernt Hulsker (Espen Børufsen 86') og Ole Martin Årst

FFK:
Staw, Czwartek (Kouadio 70'), Gerrbrand, Piiroja, Bjørkøy, Gashi, Wehrman (Ramberg 84'), Kvisvik, Johansson og Elyounouissi(Fofana 57')

SAGT ETTER KAMPEN:
- Jeg er rett og slett utrolig stolt av gutta. Men jeg holdt meg borte fra kampen for da visste jeg vi ville ta FFK.