STABÆK-START: 2-2 (1-0)

Et forrykende spennende oppgjør på Nadderud endte med poengdeling. Og Start fikk et lite glimt av hva fremtiden kan bringe.

Annonse:

Start må på et vis si seg fornøyd med ett poeng på Nadderud, selv om de med marginene på sin side kunne ha stukket av med hele potten.
 
Det ble et spennende oppgjør på Nadderud. To lag som ville spille fotball gjorde kampen befriende åpen og spennende.
 
Start kjempet godt. Etter å ha ligget under to ganger kom de tilbake og kjempet med livet som innsats mot slutten av matchen for å kapre alle poengene. Dessvere for Start ble det bare uavgjort.
 
Etter sjanser og spill kunne oppgjøret like godt ha endt med tap, og Start må vel kanskje si seg fornøyd med ett poeng borte mot hjemmesterke Stabæk.
 
Pall Gunnarsson var plutselig friskmeldt, og sammen med makker Nannskog utgjorde de en konstant trussel mot Startforsvaret. Gunnarsson nettet like før pause, og Nannskog kvarteret ut i andre omgang.
 
Starts David Nielsen utlignet først etter 53 minutter, og Steinar Pedersen deretter 10 minutter senere.
 
Det ble ikke flere mål på Nadderud, men den siste halvtimen ble riktig spennende med flere store sjanser til begge lag. Start var veldig nære like før dommer Ditlefsen blåste for full tid.
 
Starts unge talent Espen Børufsen fikk omsider sjansen til å prøve seg på toppnivået. En spennende debut sett med fremtidige øyne. Flott at Stig Inge nå gir ungguttene en smak av hva som venter dem. Espen hadde forøvrig en kanonsjanse like før slutt, men dessverre ble det ikke scoring i dag.  
 
- Urolig fotballkamp. Upresist, spesielt i første omgang. Vi slipper inn to enkle mål. Bedre i 2. omgang. da en stor lagvilje gjør at vi kommer tilbake to ganger. 
Espen Børufsen kunne avgjort kampen på et godt skudd, forteller
Bård Wiggen.
 
 
Espen Børufsen fikk sin debut og kunne ha avgjort kampen  

 
Kommentarer:
- Jeg er ganske fornøyd med debuten. Merker forkjellen fra å spille med Start2 i 2. divisjon til Tippeligaen, men jeg følte det gikk greit. 
Espen Børufsen


- Greit resultat borte mot ett av de andre topplagene. Det er fortsatt kamp om 3. og 4. plass. To hjemmekamper gir oss håp en fortsatt flott høst! 
Erik Solér
 
 
Stabæk-Start: 2-2 ( 1-0 ) 

Stadion: Nadderud
Dato: 15.oktober

Målscorere:  
1-0: Veigar P. Gunnarsson (40')
1-1: David Nielsen (53')
2-1: Daniel Nannskog (59')
2-2: Steinar Pedersen (62')

Gule Kort:
David Nielsen 22'
Inge André Olsen 62'

Røde Kort: 
Ingen

Tilskuere: 5 681

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Lars Martin Engedal (Espen Børufsen 75'), Marius Johnsen, Bjarte Lunde Aarsheim, Kristofer Hæstad, Fredrik Strømstad, Kristoffer Paulsen, David Nielsen (Todi Jónsson 83') og Stefan Bärlin

Stabæk:
J. Knudsen, M. Skjønsberg, I. Olsen, M. Karlsson, T. Stenvoll, 
S. Tchoyi (Keller 69'), J. Persson, T. Stenersen, Alanzinho (Jansson 91'), V. Gunnarsson og D. Nannskog

Dommer:
Jonny Ditlefsen

Annonse fra Obos-ligaen: