Strømsgodset-Start 3-0

Årets andre tap

Start skulle ta nye 3 poeng, og kapre en Norgesrekord i poengsanking, men Strømsgodset ville det annerledes. Med Tom Berhus ute med skade ble det plass til Joey Hardarsson på midtbanen. Kai Risholt fikk sjansen på høyre kant.

Start åpnet som vanlig agressivt med frispark over av Marius allerede etter 2 minutters spill. Men det ble så som så med effektiviteten i avslutningene. Start fikk ikke spillet til å sitte og var også for lite flinke til å vinne andreballer.

Det var Strømsgodset som ut over i omgangen var giftigst. I det 20 minutt utfordret de Rune Nilssen med skudd i tverrligger og påfølgende skudd som Rune reddet. Og holdt seg inne i kampen med flere gode sjanser.

Etter 40 minutter var det så klart for hull på byllen: Amir Sharif spilte vegg og kom seg elegant på skuddhold og kunne sette inn 1-0 til Godset. Og får gult kort når han å trekker av seg trøya for å feire målet.
Ledelsen til Godset ved pause var absolutt ikke ufortjent etter spill og sjanser.

Strømsgodset fortsatte annen omgang som første sluttet og satte inn 2-0 etter 50 minutter. Målscorer var Robert Holmen. Enkelt mål etter godt spill og vi øynet en ny "Bryne-kamp" . For Start kom tilbake med gode forsøk, men de strandet i dårlige avslutninger. Enten over mål, til siden eller i keeper Ødegårds armer.

Men Godset gav seg ikke. De satte inn siste spiker i kista etter 73 min i en kamp som betegnes som deres årsbeste. Scorer var Kim Larsen etter oppspill fra keeper Thomas Andre Ødegård (1). Da var det slutt.

Start tapte for et Strømsgodselag som var bedre i alle lagdeler. Og når Start i tillegg ikke har noen som helst marginer på sin side, så er det bare å komme seg i kjelleren og reise kjerringa mot Pors.