Sandefjord-Start 0-1

Fortsatt stø kurs

sTart tok et stort steg i retning av Tippeligaen i ettermiddag. Med seieren i Sandefjord må det en total kollaps til for at Start ikke skal klare opprykket.Pressen har hauset denne kampen opp til en slags "matchball" for Start. For Nordlie og gutta er det viktig å holde fast på det er en ny dag på jobb. Med Sandefjord som motstander. Gutta skulle konsentrere seg om kampen og ikke noe annet.

Start fikk seg en sjokkpåminnelse i form av et tverliggerskudd fra Frode Fredriksen i åpningsminuttene, men etter det fortsatte gutta med den samme spilleflyten de har hatt etter ferien.
Start tok helt over i banespillet og jobbet seg frem til flere feite tilbud. Men i likhet med kollega RBK i går, misset man på store sjanser. Særlig Garba hadde to-tre feite tilbud somburde vært omsatt i scoring.

Sandefjord ble presset bakover i store deler av omgangen. De gangene de prøvde å sette fart på overganger, ble de relativt enkelt plukket opp av Starts forsvar og midtbane. I sluttminuttene av omgangen klarte Sandefjord å komme høyrere opp på banen, men kom aldri til de store sjansene.

Andre omgang fortsatte i et litt mer sjansfattig spor. Det buttet i mot foran mål. Helt til Bala Garba blir frispilt på 20 meter og brenner til på direkten. Ballen føk som det berømte prosjektilet inn oppe i Bugge Pettersens høyre kryss. En perle av et skudd! Det var spilt i 57'.

Omgangen endte uten flere mål. Sandefjord prøvde, flyttet opp flere folk, men Start holdt unna og kontrollerte kampen pent inn til seier. Dermed er vi hele 16 poeng foran kvalikplassen!
Det er syv kamper igjen å spille. 21 poeng. Vi sier ikke mer...

- En meget fortjent seier etter 11-5 i sjanser til Start, kommenterer Bård Wiggen fra Sandefjord. Skuddet til Bala var knall og i tillegg hadde vi en haug sjanser hvor Bala og Alex var alene med Sandefjords keeper.