Hønefoss-Start 4-3

Gratulerer med opprykk, gutter !!!!

Opprykket ble sikret i dag ved hjelp fra Aalesund som slo Sandefjord. Selv om tapet i dag dro ned stilpoengene ved opprykket, er det i dag et faktum: Start spiller i Tippeligaen neste år!!!!
Det er stort å ha avgjort opprykket så tidlig. Gratulerer!Start fikk den åpningen de ønsket på Hønefoss Iderettspark. Etter åtte minutter var Garba på rett plass. Mellom Hønefoss' midtstoppere får han ballen og vender ballen kontant inn ved lengste stolpe. Start var i kommandoen og opprykket i boks.

Dessverre sluttet Start å spille god fotball etter dette, og Hønefoss kom mer og mer med i kampen. Rundt halvtimen utligner Kamal Saaliti etter et langt bananinnlegg der Starts midtforsvar sleivklarerer, og Saaliti på bakerste stolpe kan rolig sette ballen i åpent mål.
Ni minutter etter er Kenneth Kvalheim sist på ballen da han får lov å stå på 20 meter og skyte plassert i mål. Utagbart for Rune Nilssen, som før dette holdt Start inne i kampen med flere gode redninger.

Andre omgang ble ikke så mye bedre spillemessig for Start. Start utlignet riktignok etter 55' ved Kristofer Hæstad. Men så tok Hønefoss føringen igjen.
3-2 ble satt inn av John Anders Bjarkøy som driblet seg gjennom Startforsvaret, og deretter 4-2 ved Kvalheim med en direkte heading på corner.

At Start reduserte til 4-3 ved innbytter Haradrsson på overtid, hjalp ikke. Start tapte med uvant mange baklengsmål.
MEN: Aalesund gjorde jobben på Kråmyra ved å slå Sandefjord, og dermed er opprykket sikret!
Start er i Tippeligaen 2005 !!!!!!!

Opprykket ble ikke sikret med stilpoeng, men guttene ankommer Kjevik i kveld kl. 2225, og fortjener en varm velkomst!

Start:
Rune Nilssen, Lars Martin Engedal, Atle Roar Håland, Kristofer Hæstad, Steinar Pedersen, Tom Berhus (Glenn Andersen 83'), Marius Johnsen, Asbjørn Rike (Joey Hardarsson 81'), Bala Garba, Alex Valencia (Kai Risholt 77') og Ben Wright

Hønefoss:
Thomas Solvoll, Gudbrand Ensrud, Frederik Garshol (Steffen Simonsen 82'), Harald Hauge, Frode Lafton, Olav Zanetti, John Anders Bjarkøy, Christer Ellefsen, Thomas Øverby, Kenneth Kvalheim og Kamal Saaliti (Peter Rnkovic 80')

Dommer:
Martin Høgberg

- Herlig. Bare herlig, sier manager Erik Solér.
- Denne kampen glemmer vi, for nå er vi tilbake der vi hører hjemme: I Tippeligaen. Den til nå tafatte tabellplasseringen til Start på Tom Nordlies "sluttspill" ser du her: