Frydenbø Bilsenter, Arne Simonsen, Øystein Thommessen, Sondre Hansen

Volvo-forhandler kjører videre med Start

Starts markedssjef, Arne Simonsen (i midten), er strålende fornøyd med at Frydenbø Bilsenter, her representert ved daglig leder Sondre Hansen (t.v.) og salgssjef nybil, Øystein Thommessen, har forlenget sponsoravtalen med klubben i to nye år.

Annonse:

På Frydenbø Bilsenter i Sørlandsparken tror de Start er på rett vei, og forlenger sponsoravtalen med to nye år.

– Vi håper Terje Marcussen og Sindre Tjelmeland får tid til å fullføre det de har begynt på. Det handler om å sikre kontinuitet i alle ledd, og at Sindre får satt det laget han ønsker. Dersom han og Terje får tatt de grepene de må ta, så har vi tro på prosjektet, sier Øystein Thommessen salgssjef nybil på Frydenbø Bilsenter.

Dersom du har vært på Start-kamp de siste årene, kan du ikke ha unngått å legge merke til Frydenbø- eller Volvo-logoene som pryder hele den ene langsiden på Sparebanken Sør Arena. Start-sponsor har bilforhandleren i Sørlandsparken vært siden 2013.

– Vi er med i Start fordi vi ønsker å bidra til at klubben får best mulig vilkår. Det er mye blest omkring Start, både på godt og vondt, og klubben betyr mye for folk, sier Sondre Hansen, daglig leder på Frydenbø Bilsenter, og legger til:

– Vi er dessuten veldig fornøyde med nettverket i Start. Det får vi mye ut av, og vi har lyst til å få enda mer ut av det i årene som kommer.

 

– Start er Sørlandets fotballag

 

– Hvor viktig tror dere Start er for byen og landsdelen?

– Kjempeviktig. Uansett hvor du kommer i landsdelen, så finner du mange som har et forhold til fotball. Fotball er gøy, og Start engasjerer, sier Øystein Thommessen, og sier følgende om sitt eget forhold til klubben.

– Hjemmekampene på Sparebanken Sør Arena får jeg som regel med meg. Jeg trivdes veldig godt også på gamle Stadion. Høydepunktene var når Rosenborg eller Viking kom på besøk i sommerhalvåret og sola varmet på stadion.  Jeg håper vi får de lagene tilbake til byen om ikke så lenge.

 

Tok båt fra Søgne til Rosenborg-kampen

 

Sondre Hansen har også alltid vært Start-fan, og var i oppveksten ofte med bestefaren sin på gamle Stadion. Han mener det er Start som er Sørlandets fotballag.

– Ikke Jerv, altså?

– Nei, svarer Sondre Hansen kontant.

 

– Hva er ditt beste minne fra gamle Stadion eller Sparebanken Sør Arena, Øystein?

– Jeg må tilbake til 1991, da Rosenborg ble slått 5-0 på gamle Stadion. Den kampen husker jeg veldig godt. Da tok vi faktisk båten inn fra Søgne. Det ble en god fest på veien hjem, ler Øystein Thommessen.

 

– Mitt beste minne er fra 2005, da Start ble nummer to. Da var jeg på den siste kampen, mot Fredrikstad, som ble veldig spennende. Det hadde vært stort dersom vi fikk oppleve slike kamper for fullsatte tribuner igjen, avslutter Sondre Hansen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: