Vito klar for å stoppe Ramsland og co.

I morgen, mandag, klokken 18:00 kommer Martin Ramsland og Sandnes Ulf på besøk til runde 15. i OBOS-ligaen 2022. Kaptein Vito Wormgoor og resten av guttene våre er klare for å stoppe rogalendingene. Foto: Carina Johansen / NTB

Annonse:

KJØP BILLETTER TIL START - SANDNES ULF HER

Klokken 18:00 i morgen kommer Martin Ramsland og Sandnes Ulf på besøk til Sparebanken Sør Arena. Ramsland har scoret 6 mål og bidratt til at de nå ligger på fjerdeplass med 25 poeng på 14 kamper.

- Vi kjenner godt til Ramsland, og kanskje det er en god ting. Men med all respekt til han så fokuserer jeg ikke så mye på hvem vi møter. Vi må ha fokus på oss selv og hele prosessen, sier vår kaptein Vito Wormgoor.

- Vår oppgave å gi noe tilbake til fansen

Det er ingen tvil om at vi har opplevd fantastisk støtte fra tribunen på både borte- og hjemmekamper denne sesongen. Forsvarssjefen mener støtten fra tribunen er veldig verdifull for spillerne.

Våre fans har levert helt fantastisk år, noe Vito Wormgoor setter stor pris på. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Våre fans har levert helt fantastisk år, noe Vito Wormgoor setter stor pris på. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

- Fansen er en av grunnene til at jeg dro til Start. Jeg husker fra bortekaper i tidligere klubber hvordan Start-fansen sang fra start til slutt. I år har de gitt oss en ekstra "boost" og en fantastisk følelse, sier Vito Wormgoor og fortsetter:

- Spesielt når vi er i vanskelige perioder så hjelper de oss opp igjen. Vi ser på bortekamper at vi har en stor fanbase i hele landet og jeg vil takke alle som støtter spillerne og klubben. Nå er det vår oppgave å gi noe tilbake. Det fortjener dere!

- Må hele tiden forbedre oss

Nederlenderen kom til klubben før årets sesong, og har blitt en viktig brikke for oss. Han har gått inn som en naturlig leder i gruppen og blitt en viktig del av forsvaret som har sluppet inn tredje færrest mål denne sesongen. Sist kamp ble det tre poeng og rent bur borte mot KFUM.

- Troppen føler seg bra og stemningen er god for tiden. Etter sist kamp satt vi igjen med en følelse at vi ikke var helt fornøyde, selv om vi vant. Det tror jeg er en god ting, sier vår nummer 4 og legger til:

- Vi var så klart fornøyd med tre poeng og det rene buret, men vi må hele tiden bli bedre og vi burde avgjort kampen tidligere.

Nå er fokuset rettet mot morgendagens kamp mot Sandnes Ulf. Kampstart er klokken 18:00, og billettsalget finner du her.

KJØP BILLETTER TIL START - SANDNES ULF HER

Annonse fra Obos-ligaen: