Vindbjart-guttene som bar OBOS-seilet

Bak f.v.: Karl Thomas Øvland, Sander Lindland, Sander Jenssen, Jonathan Øen, Oscar Lie, Ole Kristian Omdal, Simen Olaisen, Sindre Bjelland, Eskil Emil Møllen, Andreas Urdal og Nicolai Gaustad Olsen (trener). Foran f.v.: Mathias Sjøberg Ropstad, Niklas André Lunden, Eirik Tonstad, Sebastian Hammen, Niclas Eggen, Jens Frigstad, Benjamin Perez og Leo Askedal. Foto: Egil Imenes

Annonse:

Det var dette 15-årslaget til Vindbjart som bar OBOS-seilet i forkant av Starts 3-1-seier over Ranheim. Her forteller trener Nicolai Gaustad Olsen og spiller Andreas Urdal om opplevelsen de hadde.

 

Nicolai Gaustad Olsen: - Det var en veldig spent gjeng som møtte opp ved inngang 7 fem kvarter før kampstart, litt uvitende om hva som skulle møte dem.

Vi ble tatt flott imot av Tom Edvardsen, som viste oss bort til Maratonporten, der vi fikk innføring i hva vi skulle gjøre. Vi dro da OBOS-seilet ut til midtsirkelen, før vi tok en pause med pizza og brus.

En halv time før kampstart måtte vi møte ved Maratonporten igjen, for å gjøre oss klare for dagens «jobb». Derfra gikk vi på en rekke inn til midtsirkelen, der vi løftet og veivet seilet til vi nesten fikk sår i hendene. Det var mye tyngre enn jeg hadde trodd.

Men alt i alt hadde vi en strålende dag på Sparebanken Sør Arena. Vi møtte blant andre klubblegende Espen Børufsen, som noen av spillerne tok selfier sammen med, vi spiste oss gode og mette før kamp, og fikk se Start spille flott fotball.

Jeg har hørt fra spillerne mine at de koste seg, og flere av dem blir nok å se når Start sesongavslutter mot Sandnes Ulf 27. november.

 

OBOS seil Start Sør Arena.jpeg

Andreas Urdal (15): - Vi ble først møtt av Espen Børufsen på VIP-en. Veldig gøy å få møte en så profilert spiller. På VIP-en ble vi servert pizza og brus. Deretter gikk vi ned til gressmatta for å veive seilet da Start-spillerne entret banen.

Det var spennende å stå ute på banen samtidig som spillerne ble klappet inn av supporterne. Etter det fikk vi oppleve en sterk kamp av Start, hvor venstre-backen Basilio Ndong ble helten for mange på laget. Det var en veldig gøy opplevelse!

Annonse fra Obos-ligaen: