Viktig og praktisk informasjon: Start - Brann

Torsdag 7. juli er det storkamp på Sparebanken Sør Arena. Serieleder Brann kommer på besøk, og vi håper på årsbeste i antall solgte billetter.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Vi har vunnet to kamper på rad, én i cupen mot Moss og én i ligaen mot Stjørdals-Blink, og neste test er mot serielederne Brann fra Bergen.

Vi inviterer til fest både på og utenfor banen med OBOS FanZone+ fra klokken 16:00 på torsdag. Mer om opplegget på FanZone+ kan du lese her.

fanzone pluss 1.png
Her er litt av hva du kan vente deg i FanZone+ på torsdag.

Med den store publikumsinteressen knyttet til denne kampen, er det også noen viktige ting å være klar over. Derfor kommer den nå litt praktisk informasjon slik at vi kan avvikle kampen på en måte slik at alle blir fornøyde.

Kom tidlig

Forhåndssalget har gått unna i et forrykende tempo, noe som vi synes er helt fantastisk! Vi oppfordrer absolutt alle til å komme tidlig til arenaen. Det er meldt 25 grader og full sol, så her er det bare å smøre seg i solkrem og ta turen tidlig. Det kommer til å bli kø både på veien og i billettluken.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

KJØP BILLETTER HER

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.


 

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

220619_IKS-Stabaek-5.jpg
Bli med på publikumsfesten. Foto: Gunnar Langeland.

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: