- Vi må ta ansvar og løfte oss

Det ble nok en tung kamp for Start i Sarpsborg. Men trener Joey og kaptein Ramsland mener det ikke nytter å deppe. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Start var optimistiske før kampen og hadde troen på 3 poeng, men det ville seg ikke i dag heller. En tidlig scoring for Sarpsborg 08 var nok til å vinne kampen for de blå, og vi må vente enda lenger på våre første 3 poenger. 

- Nok en gang er vi med i kampen og gir motstanderen kamp. Men vi har en dårlig start på kampen og selv om vi spiller oss frem til muligheter så mangler det litt på kvaliteten i motstanderen sin boks. Vi har tre eller fire greie muligheter i løpet av kampen, som vi håper skal resultere i minst ett mål, men det ville seg ikke, sier Joey Hardarson etter kampen.

- Det som gjelder nå, er å ikke gjemme seg vekk. Vi er nødt til å ta ansvar og løfte oss samtidig som vi må beholde troen. Dette er på ingen måte «lost» og vi må jobbe hardt og se fremover.

Se høydepunktene fra kampen her (artikkelen fortsetter under).


Spillere nærmer seg kampform

Start har slitt med mye skader innad i troppen, men nå begynner det å nærme seg en skadefri tropp. Flere viktige spillere, som Ramsland, Børufsen og Aremu, har funnet veien tilbake til kamptroppen. Joey ser lyst på situasjonen og håper at spillere på vei tilbake kan være med å løse opp for Start etter en tung serieåpning.

- Vi vil bli sterkere fremover når spillere kommer tilbake til kampform. Mange spillere har slitt med sitt, men nå er vi i ferd med å bli sterkere og det er veldig positivt for troppen.

Blant spillere på vei tilbake er årets Start-kaptein Martin Ramsland som spilte sine første minutter i forrige kamp, og som igjen fikk 30 minutter på banen i dagens kamp.

- Det er frustrerende å sitte å se på når man ikke kan spille selv, så det er godt å være med å bidra igjen. Til tross for syv kamper uten seier er vi en positiv gjeng og føler selv vi kunne ha vunnet flere av kampene. Det kommer til å løsne og kampene kommer til å bikke vår vei snart, sa Ramsland som selv føler seg klar for å spille kamper fra start igjen.

- Klare for møtet med Rosenborg

I neste runde veter en tøff hjemmekamp mot Rosenborg. Både hovedtrener og kaptein har troen på årets første trepoenger mot et av Norges største lag.

- Jeg har veldig troen på tre poeng mot Rosenborg. Det er motiverende å spille mot Rosenborg, og hvis vi klarer å spille vårt spill og samtidig løfter oss litt er det veldig mulig. Ingenting hadde vært bedre enn å ta årets første seier mot Rosenborg på hjemmebane, sier Joey.

Annonse fra Obos-ligaen: