Vi lanserer podcast - Kai Eriksen første gjest

Start er stolte over å lansere klubbens nye podcast, som har fått navnet "Makrellfotball". I første episode kan du høre mange gode historier fra Mr. Start, Kai Eriksen.

Annonse:

Første episode av "Makrellfotball" er nå ute. Du finner den nederst i artikkelen.

Starts nye podcast vil i tiden fremover gi deg gode historier fra deet indre liv i klubben, både fra spillere og andre mennesker som er i klubben idag, og ikke minst fra tidligere spillere og andre med et sterkt forhold til Start.

- Vi har gledet oss til dette en stund, og håper våre følgere setter pris på en podcast som kommer til å være 100 prosent fokusert på Start, sier Ole Gerhard Sørensen, mediesjef i Start.

- Podcast har økt voldsomt i popularitet de siste årene, og det er et format som gir oss mulighet til å komme tett på mennesker og få frem de gode historiene. De finnes det uendelig mange av i Start-historien, og vi ser frem til å høre mange av dem. Samtidig ønsker vi også å bruke podcasten til å komme tettere på spillere, trenere og andre ansatte i klubben i dag, sier Sørensen.Mr. Start

Kai Eriksen (t.h.) synger Start-hymnen sammen med Paul Richardsen.
Kai Eriksen (t.h.) synger Start-hymnen sammen med Paul Richardsen.

Med seg som medprogramleder har Sørensen fått med seg Start-kaptein Erlend Segberg. "Segen" vokste opp i Start, begynte å spille i klubben nærmest før han kunne gå, og fulgte med klubben på treningsleirer og turer da han var liten.

Som første gjest i Makrellfotball falt valget på æresmedlem og driftskoordinator på Sparebanken Sør Arena, Kai Eriksen.

Siden han begynte i klubben i 1972 har han opplevd utallige oppturer og nedturer, og han sitter på en nærmest utømmelig kilde av gode historier.

I denne podcasten får du høre noen av dem, blant annet om Karsten Johannessens noe mislykkede speidertur, hvem som var verst og best til å passe på fotballskoene sine, feiringen av seriegullene og hvilke trener han rangerer høyest.

I tillegg tar Kai ut sitt Start-lag, bestående av de beste av de rundt 400 spillerne som har vært i klubben i løpet av hans tid.

Her er er episode 1 av Makrellfotball.

Følg Makrellfotball på Soundcloud.

Podcasten dukker også opp i iTunes ganske snart. Abonnerer du på "Makrellfotball" der får du automatisk siste episode rett til din mobil eller eventuelle andre tekniske duppeditter du bruker.

Annonse fra Obos-ligaen: