- Vi burde kontrollert kampen bedre

Kaptein Martin Ramsland er skuffet over at vi ikke klarte å dra i land seieren mot Strømsgodset. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Inntrykket vårt nå er at vi ikke er fornøyd med at ikke vi holder helt inn. Det er en skuffet gjeng i garderoben. Ett poeng borte mot Strømsgodset er i utgangspunktet ikke så galt, men i den situasjonen vi er i vil vi gjerne vinne alle kamper, spesielt når vi tar ledelsen, sier Ramsland etter 1-1 mot Strømsgodset.

Spissen hadde selv en kjempemulighet i starten av kampen, da han plukket opp en retur og fyrte av fra 6-7 meter, men Godset-keeper Myhre gjorde en av sine mange gode redninger i løpet kampen. I andre omgang hadde Ramsland et av få gode Start-forsøk, da han skrudde et skudd mot lengste hjørne, men også da reddet Myhra.

- Jeg synes vi gjør en brukbar første omgang, der vi skaper en del sjanser og får ledelsen. Da får vi kampen inn i vårt spor, sier Ramsland.


I andre omgang var det Strømsgodset som trykket på, og vi klarte ikke etablere noe angrepsspill.

- Vi blir spilt lave, og vi sliter med å bruke ballen. Vi gjør enkle feil og dårlige valg. Samtidig er Strømsgodset ekstremt gode i presset sitt. Når vi ikke klarer å spille av presset deres blir det mye hawai-fotball, med lange baller begge veier. Godset får kampen inn i sitt spor, og det skuffende at ikke vi klarer å kontrollere kampen bedre. 

Ramsland er spesielt skuffet over at ikke laget evnet å ta mer tak i kampen da Strømsgodset fikk en spiller utvist midtveis i andre omgang.

-  Spesielt med en mann mer skulle vi klart å spille av presset, og hatt mer roen. Nå ble det for panisk og de fikk fryktelig mange situasjoner inne i boksen. Det er litt typisk at det blir mål av det til slutt, sier Ramsland.

- Etter det hever vi litt, vi klarer å spille litt mer og holde i ballen. Da kommer vi til et par halvsjanser.

At det ble en intens kamp med mye løping, dueller og kriging var ingen overraskelse for Ramsland.

- Det var akkurat som ventet, så vi var forberedt på det. Det ble mye kriging og direkte fotball. Jeg kjenner på kroppen at vi har spilt en tøff kamp, sier Ramsland.

 

Annonse fra Obos-ligaen: