Valgkomiteens innstilling til styret

Bli kjent med valgkomiteens innstilling til styremedlemmer

Annonse:

Vi avholder vårt digitale årsmøte i morgen kveld, og i den anledning ønsker vi å gjøre dere kjent med valgkomiteens innstilling til styremedlemmer. 

 

Styreleder: Andreas Ivan Nielsen

Sivilstand: Samboer

Barn: Nei

Yrke: Adjunkt, kokk og forfatter

Arbeidsgiver: Tangen videregående skole

Interesser: Jeg er veldig glad i å reise på fotballturer til England, vin- og mat-turer til Frankrike og Italia, gå tur i skog og hei med fiske og friluftsliv, og ha gode venner på besøk med mat og drikke. Båtplassen i Tømmerstø blir flittig brukt, og jeg bruker sommeren til å spille golf med familie og venner.

Hva er din historie med Start?

Jeg er født inn i en startfamilie, og hadde lite valg i oppveksten. Min far tok meg med på stadion, og der ble de store heltene Myggen og Petter Belsvik. 

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?
Jeg ønsker å stille engasjementet mitt rundt Start til disposisjon for klubben.

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?
Jeg håper å kunne bidra med engasjement, kunnskap og dialog i arbeidet med at Start skal bli en klubb for alle som er engasjert i fotball i Kristiansand og på Sørlandet.
Andre ting du ønsker å formidle?

Jeg gleder meg veldig til å kunne sette i gang med et spennende og givende arbeid med noe jeg er veldig glad i.

 

Nestleder: Elin Krumm

Sivilstand: Skilt

Barn: Gutt 20 år og jente 21 år

Yrke: Daglig leder

Arbeidsgiver: Infografikk, avdeling Pippin

Interesser: Fotball, reise, venner, musikk, trene og matlaging. 

Hva er din historie med Start?

Vært Start supporter siden jeg var med min far på fotballkamp fra jeg var 5 år. 

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?

Ønsker å bidra i en klubb jeg er glad i. Spennende og utfordrende å få være med på innsiden av en profesjonell fotballklubb. 

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet? 

Erfaringer jeg har fra arbeidslivet.

 

Medlem: Thom-Helge Henriksen

Sivilstand: gift m Torunn Henriksen

Barn: Nora 13, Ane 16 og Martine 19

Yrke: eiendomsutvikler/ investor

Arbeidsgiver: Mano Invest As

Interesser: Fotball, håndball, jakt og fiske

Hva er din historie med Start?

Alltid hatt et stort engasjement for klubben. Satt i styret i 2016-2017 og  valgt inn på nytt i 2020

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?

Ønsker å bidra til at klubben kan bli en stabil toppklubb hvor spillerutvikling er i fokus.

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?

Hardt arbeid og godt samarbeid med SEDAS om å nå felles mål-etablere klubben i toppen av norsk fotball. 

 

Medlem: Robin Rosander Haugsgjerd

Sivilstand:

Barn:

Yrke: Håndballtrener /spillerutvikler 

Arbeidsgiver: Norges Håndballforbund 

Interesser: Idrett og båtlivet på Sørlandet 

Hva er din historie med Start?

Har spilt i klubben fra jeg var 6 -18 år og opplevd utrolig mange gode opplevelser. 

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?
Jeg mener start bør være en stabil eliteserie klubb og en klubb som engasjerer folk på Sørlandet på en positiv måte. Klubben må fremstå på en måte som gleder folk og som bidrar til at fotballbanene/ballbingene kryr av unger som drømmer om å løpe ut på Sør Arena i fremtiden. 

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?

Struktur og langsiktig jobbing for å kunne oppnå målene som man setter sammen. 
 

Medlem: Hilde Sørgaard

Sivilstand: Samboer

Barn: 3

Yrke: Økonomi/lønnansv.

Arbeidsgiver: Flak AS

Interesser: Fotball, håndball, ski , venner

Hva er din historie med Start?

Spilt håndball, sittet i styre og leder i seniorklubben, tidligere styremedlem i Start. Er arrangementsjef på tredje året.

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?

Har et hjerte for Start.

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?

Sikre sunn og god drift. Mer åpenhet, tydeligere kommunikasjonen. Få tilbake juniorfotballen.

Heidi

Varamedlem: Heidi Kristensen

Sivilstand: Samboer med Stefan

Barn: Jesper (15), Ingrid (13) og Johann (9)

Yrke: Assisterende fakultetsdirektør

Arbeidsgiver: Universitet i Agder

Interesser: Fotball😊 Med 3 barn som alle er ivrige og dyktige fotballspillere, går ukene stort sett til å se fotball. Jeg er også foreldrekontakt for laget til de to eldste, så det er nok å holde fingrene i. Og ingenting slår en spennende kamp med Gimletroll G2006/J2007/G2012. I tillegg er jeg gammel trombonist.

Hva er din historie med Start?
Jeg har vært supporter siden jeg kom til byen midt på 90-tallet. Er oppvokst i Odd-land, i en svært fotballglad familie i Kragerø. Men etter at jeg flyttet til Kristiansand har det kun vært Start. Har hatt sesongkort siden det var ståplasser på Gamle Kristiansand Stadion, og har fortsatt sesongkort på Sør Arena - nå også sammen med mine barn. Det har vært profilene og det at det alltid er spennende med Start som har gjort at mitt engasjement for klubben bare har vokst.
Fotball er best live, og jeg krysser fingre for at vi kan se kamper live på stadion denne sesongen.

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?
Jeg bryr meg virkelig om klubben og ønsker å bidra til at Start blir omtalt i positive ordelag over hele byen, fylket og resten av fotball-Norge. Det er også spennende å få innblikk i hvordan en stor fotballklubb drives, hvordan organisasjonen drives og hvordan beslutningene tas.
Start skal være hele Sørlandets lag, og jeg ønsker å bidra til at dette på sikt blir en realitet. Jeg har tro på langsiktig arbeid, og jeg håper at alle rundt klubben har tålmodighet til å vente på at Start blir et etablert topplag, både på og utenfor banen.

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?
Jeg har lang er faring med organisasjoner og det å bygge gode relasjoner i en bedrift. I tillegg har jeg god styreerfaring, noe jeg håper kan bidra til gode og effektive samarbeidsrelasjoner i styret. I tillegg har jeg godt humør, og ser positivt på det meste (og alltid på Start).

Andre ting du ønsker å formidle?
Jeg håper alle supportere og de som sier de har hjerte for klubben, nå kan trekke i samme retning, kaste fra seg den negativiteten jeg opplever at en del supportere og synsere har, og se fremover med en positiv innstilling til klubben og organisasjonen. Alle bør ønske det beste for klubben og organisasjonen rundt, og det bør gjenspeiles i omtale og uttrykk, spesielt i sosiale medier.

 

Varamedlem: Fredrik Munksgaard Hanssen

Sivilstand: Enslig forsørger - alder 39

Barn: Ja, datter, 8 år.

Yrke: Selvstending næringdsrivende. Driver med import av spesialverktøy til blant annet olje/gass industrien og vannkraftindustri.

Bachelorgrad med spesialisering i merkevareledelse fra BI.

Arbeidsgiver: Rotor Tools AS

Interesser: Jeg har alltid vært interessert i idrett og drev blant annet med fotball frem til tidlig voksen alder. Siden har jeg spilt masse golf og hatt stor glede av det. Jeg er ellers glad i å dele gode opplevelser sammen med familie og venner.

Hva er din historie med Start?

Jeg har vært glad i Start helt siden jeg var en liten gutt og min far tok meg med på min første kamp. Det var i 1989 da jeg var 7 år gammel. Jeg har fulgt Start tett siden sesongen 1993 og har engasjert meg som supporter. For meg er det lokale laget viktigere og mer engasjerende å følge enn «mitt utenlandske lag». Jeg har hatt gleden av å være på mange bortekamper i løpet av alle disse årene og jeg satt i styret i Tigerberget i 2014er

Hvorfor ønsker du å engasjere deg i Start?

Start har eksistert siden 1905 og for meg er det viktig at vi har en felles plattform og fundament som gjør at klubben står støtt også i fremtiden, uavhengig av eksterne faktorer og interessenter. Langsiktighet, kontinuitet og en viss edruelighet er viktig i mine øyne.

Jeg har også et ønske om at klubben skal klare å bli en klubb enda flere sørlendinger er stolte av og som de ønsker å engasjere seg i. Potensialet er udiskutabelt og jeg vil gjerne bidra med mitt for at klubben skal forløse dette.

Den største trusselen for IK Start er i mine øyne likegyldighet! For å forhindre likegyldighet må hele klubben dra i samme retning, og det må skapes eierskap og nærhet til alle lag av befolkningen på Sørlandet.

Hva håper du å kunne bringe inn i styrearbeidet?Jeg håper å kunne bidra med erfaringer og kompetanse fra mitt profesjonelle liv og min utdannelse inn mot klubben. I tillegg er jeg glad for at jeg har stått på andre siden av gjerdet som supporter i mange år. Dette gir meg muligens et litt annet perspektiv på en del ting.

Annonse fra Obos-ligaen: